Un website este mai mult decât o prezență online pentru afacerea ta. Este un instrument valoros pentru a atrage clienți noi, a consolida relația cu cei existenți și a-ți crește afacerea. În această eră digitală, a avea un website este obligatoriu pentru orice afacere care dorește să prospere și să se dezvolte într-un mediu competitiv.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale unui website este că îți permite să-ți prezinți afacerea și serviciile publicului țintă. Cu ajutorul unei platforme builder precum platforma Keep Designer sau al unui web designer, poți crea un website atractiv, ușor de navigat și plin de informații utile despre produsele și serviciile tale. În plus, poți promova brandul tău și poți comunica mesajele cheie ale afacerii tale publicului larg independent de rețele sociale (în felul acesta ai posibilitatea să clădești acea listă de emailuri foarte utilă)

Cu toate acestea, a avea un website nu este suficient. Trebuie să-ți dezvolți și să-ți implementezi o strategie de marketing online eficientă pentru a-ți aduce site-ul în atenția publicului și a-ți atrage clienți noi. Această strategie poate include optimizarea SEO, publicitatea online și promovarea prin intermediul rețelelor sociale.

Optimizarea SEO este procesul de îmbunătățire a vizibilității site-ului tău în motoarele de căutare, astfel încât să poți atrage mai mulți vizitatori și să îți crești traficul de pe site. Cu ajutorul unei strategii de optimizare SEO bine dezvoltate, poți crește poziția site-ului tău în rezultatele căutărilor organice și poți atrage traficul organic.

Un website bine dezvoltat și o strategie de marketing online eficientă pot ajuta, de asemenea, la creșterea traficului site-ului tău. Prin implementarea unor tactici de creștere a traficului, cum ar fi promovarea prin intermediul rețelelor sociale, marketingul de conținut și publicitatea online, poți atrage mai mulți vizitatori și poți crește numărul de conversii și vânzări.

În concluzie, un website este esențial pentru orice afacere care dorește să se dezvolte în era digitală actuală. Iar rolul meu este să îți fiu alături pas cu pas în conceperea, dezvoltarea și lansarea acelor pagini web care te vor ajuta în creșterea afacerii tale.

Q Ce platformă folosești pentru magazinul meu online /website?

Pentru a construi website-ul de care ai nevoie voi folosi WordPress-ul sau platfoma All-in-One Keep Designer care ofera pe langa posibilitatea de a construi rapid un website ai in acelasi cont si email marketing, CRM analitic. De asemenea, in functie de pachetul de servicii ales, poti avea un funnel care sa te ajute in automatizare.

Q Voi avea panoul de control unde sa imi incarc singura produsele/serviciile?

Da, vei avea propriul tau panou de control de unde vei putea sa adaugi sau sa stergi produsul/serviciul tau.

Q In cat timp voi avea proiectul?

Proiectul va fi predat intre 3 si 15 zile dar nu mai mult de 30 de zile. ( in functie de complexitate si marime).

Q Pretul tau include si optimizarea motoarelor de cautare?

Da, , include basic optimizarea pentru motoarele de cautare. Sa explic: partea de SEO este mult mai complexa si se face pe o durata de minim 3 luni de zile. Ce pot eu sa acopar este sa te ajut sa cauti o serie de cuvinte cheie relevante pe care sa le inseram atat in text cat si titluri/subtitluri, linkurile sa fie curate si relevante, agatate de fotografii. De asemenea te pot ajuta cu crearea site map-ului, ceea ce va ajuta la indexare. Aceste actiuni fiind extra si nu tin in mod absolut de domeniul crearii si conceperii site-ului.

Q Unde te pot contacta pentru detalii?

Pentru detalii ma poti vizita pe www.keepdesigner.eu, pe profilul de FB, Whatsapp sau la email info@keepdesigner.eu sau contact@portofoliu.eu

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 10:00 PM
  • Marți09:00 AM - 10:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 10:00 PM
  • Joi09:00 AM - 10:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 10:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image