Despre BDK Cătină BIO

În 2014, am decis să investim într-o afacere și am început să explorăm diferite idei. Soțul meu are un spirit întreprinzător, iar eu mă remarc prin răbdare și atenție la detalii, ceea ce ne-a permis să ne completăm reciproc. Am început să cercetăm și să căutăm informații despre diverse culturi profitabile, precum afinele, murele, zmeura, nucile, alunii cu trufe și lavanda. Cu toate acestea, am optat să investim în cultura cătinei, o plantă mai puțin cunoscută și utilizată în țara noastră. Deși nu aveam teren, fonduri sau cunoștințele necesare, eram motivați să învățăm în fiecare zi și să creștem de la un an la altul.

Pentru a acoperi cheltuielile inițiale ale unei plantații de cătină, soțul meu a plecat să lucreze în străinătate, în timp ce eu eram în concediu de îngrijire a primului nostru copil și însărcinată cu al doilea. Acest lucru mi-a oferit timp să mă ocup de întocmirea actelor de înființare și funcționare a firmei, inclusiv documentele necesare pentru fondurile europene și numeroasele aprobări și autorizații. Am căutat terenuri și am efectuat analize pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru tipul de livadă dorit.

În 2015, în drum spre casă după vizionarea unui teren, soțul meu a avut ideea să facem o oprire la primăria comunei Bălăușeri, județul Mureș. Ne-am dorit să împărtășim primarului ideea noastră de afacere și să aflăm dacă există un loc în zonă unde să investim, să angajăm forța de muncă locală și să aducem un plus de valoare comunității. Astfel, ideea noastră a început să prindă rădăcini în satul Senereuș, din comuna Bălăușeri.

Am încheiat contracte de arendă cu proprietarii de teren și am demarat demersurile pentru a le achiziționa definitiv. De asemenea, am încheiat un contract cu o firmă de certificare în cultura bio și am intrat în contact cu domnul Vulpe Alexandru de la Centrul de excelență în cultura cătinei, situat în Frumușeni, județul Arad, de unde am achiziționat material săditor bio.

Astfel, am pus bazele unei plantații de cătină cu determinare și ambiție, având în vedere să contribuim la dezvoltarea agricolă și să promovăm produse naturale și sănătoase.

În centrul brandului nostru se află minunea numită cătină, o bunătate a naturii, prin care promovăm sănătatea, frumusețea și sustenabilitatea. Angajamentul nostru de a valorifica întregul potențial al acestei plante remarcabile se reflectă în tot ceea ce facem, de la metodele noastre de plantare și producție până la calitatea produselor noastre.

Credem că aceasta are puterea de a transforma vieți și suntem dedicați să împărtășim beneficiile sale cu lumea. Fie că este vorba de tipurile noastre de nectar de înaltă calitate, pulberea de cătină sau cătina în stare naturală, ne străduim să creăm un impact pozitiv pentru bunăstarea clienților noștri.

Având alături beneficiile cătinii, ne angajăm să creăm un brand care să respecte aceste principii și să facă o diferență semnificativă în viețile oamenilor.

Suntem dedicați creării unui brand autentic și profund conectat cu valorile noastre. În fiecare pas al afacerii noastre, punem inima și pasiunea noastră pentru a crea produse de înaltă calitate și a oferi o experiență deosebită clienților noștri.

Brandul nostru este unul care reflectă autenticitatea și angajamentul nostru față de natură și sănătate. Ne dorim ca oamenii să simtă că produsele noastre sunt realizate cu dragoste și grijă, din cele mai bune ingrediente și cu respect față de mediul înconjurător.

În fiecare etapă, de la cultivarea cătinii, până la prelucrarea fructelor și ambalarea produselor noastre, ne asigurăm că totul se face cu atenție la detalii și cu o pasiune deosebită pentru calitate. Vrem să oferim consumatorilor noștri produse care să le aducă bucurie și sănătate în fiecare înghițitură.

În plus, suntem implicați în comunitatea noastră și ne dorim să fim un exemplu pozitiv pentru ceilalți antreprenori și fermieri. Suntem mândri să aducem o valoare adăugată localității noastre și să promovăm o agricultură sustenabilă și responsabilă.

Brandul nostru nu este doar despre produsele noastre, ci și despre povestea noastră, despre valorile noastre și despre pasiunea noastră pentru cătină. Vrem să împărtășim această pasiune cu alții și să construim relații de încredere și loialitate cu clienții noștri.

Astfel, fiecare produs care poartă numele nostru este o expresie a angajamentului nostru pentru excelență și pentru a aduce o bucată din inima noastră în viețile oamenilor.

Unde e localizată plantația de cătină?

Plantația de cătină bio se află în comuna Balauseri, jud Mureș.

Ce produse se găsesc la BDK Cătină BIO?

Producem nectar de cătină presat la rece, de pe plantația noastră, în diverse sortimente.

 • Nectar de cătină
 • Nectar de cătină cu miere
 • Nectar de cătină, miere și ghimbir
 • Nectar de morcov, cătină și miere
 • Nectar de cătină, sfeclă roșie și miere
 • Nectar de afine, cătină și miere
 • Suc de mar cu nectar de cătină
 • Pulbere de cătină
 • Tableta de ciocolata alba cu pulbere de cătina
 • Praline cu nectar de cătină

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni08:00 AM - 04:00 PM
 • Marți08:00 AM - 04:00 PM
 • Miercuri08:00 AM - 04:00 PM
 • Joi08:00 AM - 04:00 PM
 • Vineri08:00 AM - 04:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori