Sesiuni de Coaching si Hipnoterapie București sau online

Ofer sesiuni 1 la 1 de coaching și hipnoterapie în București sau online, durata unei sesiuni este de o oră. Prin coaching și hipnoterapie poți schimbi în bine orice dorești, iar mai jos evidențiez cele mai importante 10 subiecte pentru care poți folosi coaching și hipnoza.

În primul rând, totul pornește în viață de la câtă încredere ai în tine, pentru că dacă ai încredere în tine mereu, poți realiza orice:

 1. Încrederea în sine: Ședințele de coaching sau hipnoterapia pot ajuta la consolidarea încrederii în sine, îmbunătățind stima de sine și eliminând gândurile negative de autodepreciere.
 2. Renunțarea la droguri, fumat și alcool: Ședințele de coaching sau hipnoterapia pot fi utilizate pentru a ajuta persoanele să renunțe la obiceiuri nocive, prin reprogramarea subconștientului și reducerea dorinței pentru substanțele respective.
 3. Controlul greutății: Ședințele de coaching sau hipnoterapia pot contribui la gestionarea și reducerea consumului excesiv de alimente, precum și la adoptarea unui stil de viață sănătos.
 4. Combatarea insomniei: Prin inducerea unei stări de relaxare profundă, hipnoterapia poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului și la reducerea problemelor legate de insomnie.
 5. Promovarea activității fizice: Ședințele de coaching sau hipnoterapia pot motiva o persoană să devină mai activă și să practice exerciții fizice, contribuind astfel la sănătatea fizică și mentală.
 6. Gestionarea stresului: Starea de transă hipnotică poate ajuta la reducerea nivelului de stres și la învățarea tehnicilor de relaxare și de gestionare a stresului.
 7. Îmbunătățirea comunicării: Ședințele de coaching sau hipnoterapia pot spori încrederea în abilitățile de comunicare și pot ajuta persoanele să depășească timiditatea sau frica de a comunica în public.
 8. Explorarea lumii și învățarea lucrurilor noi: Ședințele de coaching sau hipnoterapia pot stimula deschiderea către noi experiențe și învățare, motivându-te să explorezi și să înveți lucruri noi.
 9. Îmbunătățirea memoriei. Memoria ne influențează comportamentul și este parte din procesul nostru continuu de adaptare la mediu cu tot ce presupune acesta. Memoria este suma totală a ceea ce ne amintim, este capacitatea noastră de a învăța și de a ne adapta experiențele anterioare la situațiile prezente. În ședințele de coaching poți beneficia de metode și tehnici de îmbunătățire a memoriei.
 10. Gestionarea durerilor: Hipnoterapia poate fi utilizată ca parte a unei abordări integrate pentru a ajuta la gestionarea durerilor cronice sau a disconfortului fizic.

Mai multe despre mine

Q Ce este coaching-ul?

Life coaching este procesul prin care un antrenor mental asistă oamenii să identifice și să atingă obiectivele personale prin dezvoltarea abilităților și a atitudinilor care conduc la auto-împuternicire. Dacă te confrunți cu probleme precum: amânarea, frica de eșec, frica de critică, relații nefuncționale, lipsa de încredere, absența echilibrului dintre viața profesională și viața privată, schimbările în carieră, lipsa de organizare și planificare, administrarea ineficientă a timpului sau irațională a banilor, evitarea responsabilității, neasumarea consecințelor acțiunilor tale, rezervă acum ședințe de life coaching care te pot ajuta sa găsești soluții la aceste probleme.

Coaching-ul este o știință și o artă despre minte și comportament, este un proces de autodescoperire, e despre schimbare și acțiune, te ajută să te transformi, este un stil de management al viitorului personal. Rolul coaching-ului este de a face oamenii conștienți de faptul că doar ei își influențează propria existență.

Coaching-ul îmbunătățește viețile, relațiile și performanța în afaceri. Face o diferență reală și măsurabilă în viața oamenilor.

Q Ce este hipnoza?

Hipnoza este o stare modificată a conștienței, este o procedură în cadrul căreia un hipnotizator îi dă sugestii de senzații, comportamente și percepții dorite unei persoane care se află într-o stare de relaxare și concentrare profundă.

Reprezintă tratamentul primordial pentru minte, trup și suflet, e o tehnică terapeutică serioasă, o experiență plăcută și liniștitoare. Iți poate îmbunătăți starea de sănătate, rezolvă anumite probleme emoționale sau de sănătate prin puterea deciziei pentru că este neinvazivă (nu se introduce nimic în corpul tău) și nu este un medicament (de aceea nu are efecte secundare).

Hipnoza te ajută să iți reglezi comportamentul, să iți schimbi gândurile și să iți folosești mintea pentru a-ți controla corpul, a-ți trata stresul, anxietătile, fobiile sau durerea. O poți folosi înainte de operații, pentru a te vindeca sau atunci când mergi la stomatolog.

Este fascinantă și te poate ajuta să te lași de fumat, să încetezi să iți mai rozi unghiile, să scapi de obiceiurile nedorite: de dependența de alcool, de droguri sau de excesul alimentar.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni06:00 PM - 08:00 PM
 • Marți06:00 PM - 08:00 PM
 • Miercuri06:00 PM - 08:00 PM
 • Joi06:00 PM - 08:00 PM
 • Sâmbătă11:00 AM - 01:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori