Ești la 28 de zile distanță de relația perfectă

Cum ar fi dacă te-ai ține de rezoluțiile pentru nou an și una dintre ele te-ar conduce, în 28 de zile, la relația perfectă?

Dorela Iepan, coach emoțional și relațional, lansează pe 23 noiembrie 2021, cartea Relația perfectă – 28 de zile spre iubire, pe care o descrie ca fiind cea mai bună prietenă a femeilor care își doresc o viață extraordinară.

Alături de carte, Dorela a alcătuit un caiet de exerciții, pentru a putea parcurge cu intenție pașii concreți către varianta ta cea mai bună, și a găsi ori transforma relația la care visezi într-una reală și împlinită.

Parcurse împreună, ori separat, cartea și caietul oferă rețeta pentru iubire, la care fiecare cititoare va adăuga răbdarea și perseverența de a citi și aplica tehnicile și recomandările autoarei.

https://www.relatiaperfecta.ro/

Mai multe despre mine

4 Recenzii pentru Relația Perfectă

Adina Pestroiu

1 Recenzii

Dorela este minunata

5.0/ 5

Inca de la prima pagina, cartea Dorelei mi-a parut ca si cum ar fi scrisa pentru mine personal, vorbind de toate problemele si experientele pe care le-am trait si eu la randul meu. Cartea este un ghid foarte bun si eficient pentru calatoria interioara catre relatia perfecta. In primul rand cu sinele si apoi cu partenerul. Recomand din toata inima!

Această recenzie a fost …?

Ligia M.

1 Recenzii

Devino ce iti doresti!

5.0/ 5

• „ Relația perfectă – 28 de zile despre iubire “ a autoarei Dorela IEPAN, este o carte care condensează ca și conținut, nu doar 28 de zile de experiențe ci 28 de cărți despre cunoaștere. Consider că autoarea a oferit concentrat, tot ceea ce a adunat din experiența sa. • Sunt atâtea instrumente pe care le avem la dispoziție citind cartea, că și doar perfectându- l pe unul singur putem să ne transformăm în bine viața. • Consider că în puține cărți găsești atâtea informații prețioase, prezentate concis. • Tehnicile descrise sunt ușor de aplicat, foarte utile și cu rezultate imediate. • Cu grijă sunt oferite și recomandările zilei, constând în filme sau cărți educative, afirmațiile zilei care te pot însoți întreaga zi și nu numai. • Este o călătorie despre ce putem deveni nu doar în relația de cuplu ci în relațiile interumane, în relația cu tine însuți, căci de fapt de aici pornește TOTUL! • 28 de zile în care vei descoperi cea mai bună varianta ta!

Această recenzie a fost …?

Veronica Toma Naumov

1 Recenzii

E o calatorie care merita parcursa!!

5.0/ 5

Eu am ales Relatia cu mine! Stiam ca e o cale diferita, dar merita sa incerc. Dar am descoperit ca toate relatiile mele, cu tot si cu toate si cu toti, au fost afectate in diferite moduri! Fiecare exercitiu este o poarta care iti da acces spre noi potentiale de a te recrea pe tine si toate relatiile tale, iar eu ma bucur ca am ales sa fiu in aceasta poveste, cu Dorela, cu invitatele ei, cu colegele mele…

Această recenzie a fost …?

Gina-Eugenia

1 Recenzii

Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi!

5.0/ 5

Provocarea lansată de Dorela Iepan este de fapt, provocarea pe care ți-o dai singură chiar din momentul în care intenționezi să cumperi cartea. Ai parte de 28 de zile de timp cu tine, pentru a te redescoperi, pentru a te asculta, pentru a te ierta, pentru a te încuraja, pentru a te accepta și pentru a te iubi, pur și simplu, aici și acum. Dă-ți voie să te privești în oglindă chiar și atunci când crezi că ți-e rușine de tine! Dă-ți voie să accepți că poți greși! Fă-ți scări și zid de sprijin din toate greșelile trecutului și mergi spre varianta ta optimă, spre destinația ta finală! Dorela Iepan îți este alături, prin intermediul cărții, dar și fizic, dacă îți faci curaj să o contactezi pentru întâlnire 1:1. Și chiar de îți ia mai mult de 28 de zile să parcurgi cartea, mergi înainte…orice drum începe cu primii pași și pentru a-l dobândi este nevoie să continui…keep going! Do It for You! You deserve IT!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image