Antreprenor, Business Coach Holistic,

Psihoterapeut.

Susțin femeile antreprenor să crească venitul propriilor afaceri cu 30% – 50% în următoarele 90 de zile, fără să-și sacrifice sănătatea, familia și prietenii, chiar dacă simt că nu este niciodată suficient timp.

Sunt Mihaela Stoica, antreprenor de peste 30 de ani și Business Coach Holistic.

Din experiența acumulată am creat un Program special destinat femeilor antreprenor: Antreprenoriat Holistic Feminin, AHF, deoarece am dorit să dăruiesc din provocările mele, formările și cursurile urmate, soluțiile aplicate care au dat rezultate majore la mine și altor femei antreprenor.

În acest program iau în considerare întregul tău ca femeie, deoarece afacerea ta este o extensie a cine ești tu. Sprijin femeile să creeze și să dezvolte o afacere care este aliniată cu cine sunt: minte, corp și suflet.

Includ abordarea gândurilor, a blocajelor, credințelor limitative și convingerilor.

Marketing, definirea modelului de afaceri și transmiterea informației care să fie aliniată cu energia ta.

Mă ocup de munca interioară și exterioară pentru creșterea antreprenorului și a afacerii.

Te invit și alături de noi în grupul creat pentru a beneficia de: studii de caz, training-uri despre strategii, mindset, resurse de marketing și Live-uri în fiecare săptămână. Toate dezvoltate și testate de mine. Nu din povești.

https://www.facebook.com/groups/antreprenoriatholisticfeminin

Pe mine personal mă găsiți pe toate canalele de comunicare sub numele : Mihaela Stoica Pupy

FB: https://www.facebook.com/mihaelastoica.cabinetfreesia/

 

Programează un apel la o sesiune de strategie pentru a vedea dacă și cum te pot ajuta cu un click pe acest link:
 

De asemenea,

Sunt aici pentru a vă împărtăși informații din cercetarea în antreprenoriat, terapie și psihologie, astfel încât să le puteți folosi în viața de zi cu zi pentru a înțelege cum funcționează mintea și pentru a vă optimiza propria sănătate mintală.

Misiunea mea este de a crea o comunitate de femei antreprenor care nu doar au succes în afaceri, ci sunt într-o stare fizică și psihică excelentă și au timp pentru ce contează cu adevărat pentru ele.

Cine sunt eu? Un pup de floare, un fluture. Primul gând la această întrebare. Sensibilă, luminoasă, sociabilă, iubesc frumosul, oamenii și tot ceea ce am realizat în această viață. AHA avute de-a lungul vieții care m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi. Intuiția, încrederea în visele mele, suportul familiei și deschiderea mea, au făcut parte din procesul de creștere și de realizări.

Sunt soție și mamă a doi adulți minunați. Antreprenor, Business Coach Holistic

și psihoterapeut. Iubesc drumețiile, natura și oamenii, în esența lor.

De mică am avut dorința de a mă descoperi, să citesc și să fiu în mijlocul copiilor. Să ajut și să dau tot ce era mai bun și mai frumos din mine. Am urmat facultatea de inginerie, dar pasiunea mea pentru a dărui celorlalți, mi-a îndrumat pașii, la vârsta de 37 de ani, pe drumul dezvoltării personale, astfel că am început Facultatea de Psihologie, au urmat numeroase formări ca psihoterapeut, cursuri acreditate de consiliere și dezvoltare personală, coaching.

Hotel Claris este locul meu de suflet unde desfășor activități de dezvoltare personală, de mai bine de 7 ani.

 Sunt parte din viața multor persoane, le dăruiesc din experiența mea proprie, atât ca antreprenor,  mamă, dar și ca soție. Împărtășesc din lecțiile de viață, care nu sunt puține.

Din experiența de părinte, am învățat să cresc alături de copiii mei, să fiu necondiționat lângă aceștia și să le îndrum pașii, să le dau aripi să zboare. Dăruind iubire necondiționat, sufletul nostru se umple de plenitudine și împăcare sufletească.

Să lupți până la capăt pentru ceea ce îți dorești este una din lecțiile importante pe care le-am învățat în viață.

Cu iubire infinită,
Mihaela 

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image