Serviciile Emilitopia Design sunt dedicate femeilor care dezvoltă o afacere pe cont propriu. Dacă începi un nou capitol profesional sau dorești să îți rafinezi identitatea brandului existent, suntem aici să te susținem în fiecare etapă a călătoriei tale.

Servicii de strategie & identitate de brand

Explorează gama de servicii Emilitopia Design, care îmbină arta designului și știința strategiei:

 • STRATEGIE & IDENTITATE DE BRAND
  • ​Dă suflet afacerii tale prin planificare strategică, rezultând într-o identitate de brand coerentă și captivantă care rezonează cu publicul tău și te diferențiază.
 • DESIGN GRAFIC & CONTENT WRITING
  • De la vizualuri captivante la mesaje persuasive, serviciile noastre de design și content writing te vor ajuta să transmiți povestea brandului tău într-un mod autentic și captivant.
 • CURSURI ÎNREGISTRATE & TUTORIALE
  • Cursurile noastre înregistrate te ajută să-ți însușești abilitățile necesare pentru a-ți contura singură strategia brandului, identitatea vizuală și conținutul captivant.
 • ÎNDRUMARE & CONSILIERE
  • Credem că identitatea brandului tău este o extensie a personalității tale, o decantare a experienței tale de viață și un manifest al viitorului pe care-l construiești. ​Te invităm să explorăm împreună cine ești cu adevărat, cum vrei să îți trăiești viața și cum te poate ajuta brandul personal să obții ceea ce-ți dorești. Pornește într-o călătorie de autodescoperire cu sesiunile noastre de consiliere, care te ajută să îți dezvălui adevăratele valori și dorințe, precum și vocea unică.

 

EXPLOREAZĂ-ȚI NEBUNIA CREATIVĂ!

Nebunia creativă este:

 • veselia exuberantă, asumarea originalității plină de satisfacții, care produce o impresie vie celor din jur;
 • expresia iubirii de sine, de viață și de oameni, curajul de a fi și de a străluci, încrederea de a face lucrurile în care crezi așa cum simți că este mai bine pentru tine;
 • drumul nou pe care îl croiești în călătoria ta de eroină, în care transformi lumea construindu-te pe tine.

În Emilitopia Design:

 • ​​găsești înțelegerea și sprijinul necesare pentru a-ți croi calea, a învinge în bătăliile cu neîncrederea, procrastinarea, autosabotarea, frica de gura lumii, rușinea și vinovăția care pot să-ți apară în drum pentru a-ți testa reziliența și determinarea;
 • înveți să te orientezi pe acest teritoriu nou cu bucurie și curiozitate, depășind prejudecățile, rezistența și anxietatea pe care termeni precum branding și marketing ar putea să ți le provoace;
 • descoperi plăcerea și bucuria puterii tale de a crea, de a te crea, de a-ți crea stilul de viață dorit.

 

Cu cine vei lucra?

EMILIA FURDUIU | BRAND DOULA & DESIGNER GRAFIC

​Sunt fondatoarea Emilitopia Design, a locului în care sinele, viața personală și cea profesională pot fi construite pe baza unui design conștient. Eu sunt cea care te voi întâmpina la intrarea în acest univers, îți voi răspunde la mesaje și te voi îmbrățișa cu o energie caldă. În relație cu tine voi fi o Brand Doula: te voi sprijini și ghida în a lua deciziile potrivite pentru a da viață și suflet afacerii tale.
 

Mulți m-au catalogat drept omul bun la toate. Eu mi-am spus Jane-of-All-Trades. Sunt curioasă, caut, învăț, aplic, variez, diversific și îmi place asta la nebunie! Am studiat artele plastice, arhitectura, scenografia de teatru, designul grafic și ilustrația digitală. Le combin cu pasiunea pentru dezvoltarea personală, psihologia practică și o aplecare naturală înspre pedagogie.

M-am acuzat de diletantism și amatorism, în spiritul paradigmei în care-am crescut, dar accept să mă redefinesc prin curiozitate și pasiune. Am nevoie ca munca mea să conteze și să rezolve probleme reale. Investesc tot ce am mai bun când spun da unui proiect. Îmi apăr libertatea și asta înseamnă mult timp pentru mine și explorările care-mi fascinează imaginația.

​Întrebarea care mă activează este: cum ar fi dacă?

EȘTI GATA SĂ-ȚI ÎNCEPI CĂLĂTORIA CREATIVĂ?

Descoperă modalitățile prin care putem co-crea un brand care te reprezintă în mod autentic pe www.emilitopia.design sau scrie-mi un mesaj pentru a ne conecta direct. Fie că ești nerăbdătoare să-ți construiești un brand original și autentic, fie că ai întrebări despre serviciile noastre, sunt aici și pregătită să îți răspund. Sunt mai aproape de tine decât îți imaginezi!

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Marți12:00 PM - 03:00 PM
 • Miercuri12:00 PM - 03:00 PM
 • Joi12:00 PM - 03:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image