Bună tuturor!

Sunt Alina Luminiţa Ciobanu, pasionată de a mă Cunoaște pe mine însămi și de a afla ce ajută o altă persoană să Fie, să Facă, să Aibă și să Devină ceea ce crede că i se potrivește, că Merită și în ce fel își arată Respectul de Sine, Iubirea de Sine și Încrederea că Reușește.

Sunt LifeCoach Pentru Femei, Consilier pentru Dezvoltare Personală, NLP Practitioner, Trainer, Explorer Points of You, un instrument folosit în coaching și consiliere 1 la 1 și, mai recent, Practician Reconnective Healing, o metodă de restabilire a Echilibrului la toate nivelurile ființei (Mental, Emoțional, Fizic, Spiritual) prin intermediul frecvențelor reconective.

Reconnective Healing oferă o punte de legătură accesibilă și fără precedent între experiența existenței noastre, odinioară limitată la fizic, și o realitate în care totul este posibil. Ea este ușa deschisă prin care ne putem întoarce la deplinătatea a ceea ce suntem cu adevărat și putem experimenta adevăratul Progres al Vieții noastre.

Timp de 19 ani am ajutat oamenii să-și prezinte cunoașterea în formă scrisă prin cărți.

Am transformat pasiunea de a citi despre dezvoltare personală în profesia de Consilier pentru Dezvoltare Personală. Acesta a fost doar începutul unei Călătorii de Evoluție prin cunoaștere și practică.

Ca și trainer, am lansat Cursul ”Cum să schimbi critica interioară în Încredere în 4 săptămâni”, în care am îmbinat cunoștințe dobândite din Cursul de Practitioner Coach, din Cursul de NLP Practitioner și Cursul de Analiză Tranzacțională.

Îmi folosesc cu onestitate și creativitate abilitățile de ”Antrenor de viață” și mă bucur să fiu un ghid în Călătoria Descoperirii de Sine și a Valorizării Resurselor Interioare care să ducă la îmbunătățirea Relației cu propria persoană și învățarea de noi abilități de relaționare și comunicare în toate domeniile vieții.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 06:00 PM
  • Marți09:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 06:00 PM
  • Joi09:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 06:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 12:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori