
“I am Organizable “ este filozofia mea personală, care respinge ideea de dezorganizare.
Convingerea mea este că fiecare persoană se poate organiza eficient; trebuie doar să descopere metodele potrivite.
În calitate de organizator profesionist, mă străduiesc să aduc echilibru și armonie în viața oamenilor prin produsele și cursurile digitale pe care le dezvolt, concentrându-mă pe planificare, rutine, organizare și curățenie.
Povestește-ne cum ai luat decizia de a începe această afacere. A fost un plan bine conturat sau o reacție la o oportunitate?
Am decis să deschid afacerea I am Organizable după ce am experimentat mai multe eșecuri în firma pe care o înființasem mai demult, probabil pentru că, nu găsisem ceea ce îmi place cu adevărat și de care să fiu pasionată.Ideea mi-a venit în timp ce citeam o carte la Carturesti.
Întorcându-mă acasă, am căutat pe Google despre ideea de care mi-a venit în minte și am descoperit meseria de organizator profesionist.
Apoi, am căutat o școală pentru a obține diploma de organizator profesionist și de acolo a început totul. Eram la jumătatea concediului de maternitate, după ce timp de un an depășisem multe obstacole și provocări. Știam că această idee, care mi-a venit în minte, avea potențialul de a ajuta și alte persoane, în special mamele care se confruntă cu aceleași situații.
Acestea includ trecerea cu brio peste rutina zilnică fără epuizare, având un plan bine pus la punct, gestionarea singure a copiilor atunci când nu există ajutor, depășirea momentelor de tristețe în cazul pierderii unui membru al familiei și evitarea căderii în depresie din cauza dificultăților de gestionare a tuturor task-urilor, astfel încât să rămânem sănătoase, atât pentru noi cât și pentru familie, și să obținem echilibrul în viață.
Ce rol a jucat educația – formală sau informală – în pregătirea ta pentru a conduce o afacere?
Nu am absolvit cursuri de antreprenoriat până în prezent, dar intenționez să urmez astfel de cursuri în viitor. Am urmat cursuri în domeniul organizării și al marketingului digital.Inovezi prin idei ieșite din tipare? Ce exemple de astfel de abordări ai întâlnit sau folosit în activitatea ta?
Da, accept ideile neconvenționale în afaceri. Astfel de idei includ abordări inovatoare în marketing, modele de afaceri neobișnuite sau strategii de dezvoltare a produselor și serviciilor care ies din tiparele tradiționale.De exemplu, poate fi vorba despre utilizarea tehnologiilor pentru a ajunge la publicul țintă sau despre integrarea principiilor de sustenabilitate în afacere.
Cum ai reușit să-ți menții (sau să crești) productivitatea în perioada aceasta? Ai apelat la metode specifice sau tehnici noi?
Îmi place această întrebare pentru că se încadrează în domeniul meu de activitate, și da, chiar dacă sunt de obicei o persoană organizată și productivă, au fost momente când da, am simțit nevoia să descopăr alte modalități de a fi mai productivăCum preferi să abordezi munca: prin productivitate maximă sau prin metode de lucru inteligente (de tip SMART/SMARTER)? Ai propriul tău stil?
Este important să fiu productivă, dar prefer să lucrez SMARTER, pentru a obține rezultatele dorite într-un mod sustenabil și adaptabil.Care sunt obiectivele tale pe termen mediu și lung? Ce urmează pentru tine și afacerea ta?
Unul dintre proiectele mele de viitor asupra cărora mă voi concentra cel mai mult este platforma Organizabela. În prezent, am lansat o comunitate pentru femei pe această platformă - Oaza pentru Femeia cu Rutina Ocupată 24/7, pe care intenționez să o dezvolt, iar în același timp, planific să dezvolt și cursuri despre organizare, planificare, rutine și decluttering, destinate acestei comunități, dar și altor persoane interesate din afara comunității.Mai multe despre mine
Nu am o afacere adaugată