Sunt Daciana, din Târgu-Mureș, România, creatoarea conceptului Feed Your Brain, ce cuprinde rețete de mic dejun cu alimente hrănitoare pentru creier, rapid realizabile de către oricine, oricât de ocupat ar fi. Și asta pentru ca vreau sa încurajez și sa stimulez cititorii sa acorde prioritate primei mese din zi, pentru ca un mic dejun sănătos pentru creier asigura un start energizant al zilei. De asemenea, sunt dezvoltator al unui program de conștientizare despre efectele pe care alimentele consumate le au asupra creierului.
Plănuiesc sa organizez Ateliere de Nutriție in Companii în ideea de a creste motivația și productivitatea angajaților. Obiectivul Atelierelor este încurajarea participanților să adopte un stil de viață sănătos, să descopere moduri facile prin care își pot crea preparate într-un timp foarte scurt, stimularea gătitului sănătos, și sublinierea beneficiilor pe care le au adoptând un stil de viață echilibrat, precum și ce instrumente pot folosi pentru a le eficientiza programul de lucru și parcurgerea task-urilor prin structurare și planificare. Testimonialele celor care au participat la atelierele de nutritie se regasesc pe site: https://www.feedyourbrain.ro/events/).
Dacă îți face plăcere, am vrea să ne spui câteva cuvinte despre familia ta.
Sunt mama unei fetițe care este sociabilă, dezinvoltă și isteață, are 6 ani, iar soțul meu este fotograf profesionist și broker pe piața de capital.În ce fel te-a susținut sau, dimpotrivă, nu te-a susținut familia în dezvoltarea afacerii și ce rol a avut ajutorul sau lipsa ajutorului lor în parcursul tău antreprenorial?
Anul 2020 mi-a adus fructificarea ideilor din ultimii 2 ani. Pentru mine a fost extrem de benefic să lansez anul acesta și lucrurile progresează pe zi ce trece. Soțul meu mă ajută cu pozele pentru site, însă fac și eu mare parte din ele, iar el le editează. Iar de copil și afacere, doar noi doi ne ocupăm. Nu avem alt sprijin.Dacă am putea povesti la o cafea despre afacerea ta, ce mi-ai spune prima dată?
Că îmi propun să inspir și să sprijin oamenii să acorde importanța alimentelor pe care le așează în farfurie. Aș alege o cafea fară zahar și o limonada acră :), pentru că în primul rand imaginea și exemplul personal au fost mereu cele care au impactat cel mai mult auditoriul.Dacă ar fi să descrii afacerea ta prin valorile care o definesc, care ar fi acestea și cum sunt ele aliniate sau negociate cu cele ale partenerului de afaceri sau de viață?
Disciplina, consecvența, actualizarea și flexibilitatea.Deocamdată sunt singură în acest proiect, însă sunt în procesul de a coopta colaboratori pe diferite proiecte, iar tot cei cu care îmi propun să lucrez, împărtășesc aceleași valori ca și mine.

