Feed your Brain este un concept de conștientizare despre alimentele care îți hrănesc creierul și care te ajuta să iți maximizezi toate acțiunile din viața ta și te conduc astfel la o productivitate sporită în orice domeniu al vieții tale. Este un stimulent pentru Performanța ta Personală și pentru eficientizarea Productivității.

Sunt mesagerul, ghidul și promotorul implementării unui stil de viață sănătos. Sprijinul tău în a menține disciplina alimentară și suport în adoptarea unei discipline alimentare pe termen lung.

Cum te pot ajuta?

Vin în firma ta!

Ateliere de Nutriție cu rețete la rece, sănătoase, rapide și eficiente, cu ingrediente hrănitoare pentru creier – office cooking. Program de conștientizare despre efectele alimentelor consumate asupra nivelului de productivitate la locul de muncă și a performanței fizice și intelectuale. Instrumente pentru utilizarea timpului de muncă în mod eficient.

Meniuri Personalizate pentru centre de wellbeing, spa, sănătate

Personalizează-ți Secțiunea de Food Corner pentru a potență efectele relaxării cu beneficiile consumului de alimente nutritive.

Consultanță 1 la 1

Consiliere în adoptarea unei discipline alimentare pe nevoile personale, și sprijin în depășirea mâncatului pe bază emoțională.

Evenimente cooking

Educație alimentară pentru performanță și productivitate, dedicată copiilor din grădinițe și școli, precum și studenților. Prezentări, workshopuri, evenimente destinate companiilor pentru a-i sprijini să adopte un stil de viață sănătos pe termen lung, oferind informații legate de modul cum ceea ce alegem să mâncam, poate influența performanța fizică și intelectuală.

Ateliere de gatit

Healthy smart food cooking – destinate copiilor și tinerilor. Ateliere de gătit sănătos pentru copiii din grădinițe și scoli.

Healthy Mornings

Dimineți eficiente cu idei creative despre hrană pentru productivitate și demonstrații de Mic de dejun sănătos și hrănitor pentru creier, realizabile în mai puțin de 5 minute (activitate online și offline).

Mai multe despre mine

Poza cu nuca la rezolutie mica
Sunt Daciana, din Târgu-Mureș, România, creatoarea conceptului Feed Your Brain, ce cuprinde rețete de mic dejun cu alimente hrănitoare pentru cre... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.