Numele meu este Sofia Măliguță, sunt pasionată de dezvoltarea personală și în urmă cu 6 ani am luat cea mai bună decizie din viața mea alăturându-mă echipei John Maxwell. Mă simt recunoscătoare deoarece îmi trăiesc visul, îmi urmez pasiunea, adaug valoare, ajut și inspir prin munca mea atât tineri cât și adulți să își descopere propriul potențial.

Până în prezent am organizat peste 150 de grupe de mastermind (“Dezvoltă liderul din tine”, “Liderii buni pun întrebări bune”, “Reinventează-te ca lider”, “Cele 15 legi ale dezvoltării personale”, “Toți comunicăm dar puțini stabilim și relații”).

În anul 2017, m-am înscris la Clubul de Public Speaking după Metoda de Comunicare Maxwell, și am susținut oficial primul meu discurs în fața a 300 de persoane la Evenimentul de Certificare Maxwell Leadership Certified Team de la Cluj.

În anul 2018 mi-am deschis propria firmă și mi-am lansat primul meu club de Public Speaking cu un eveniment public de lansare. Până în prezent am organizat peste 30 de cluburi de Public Speaking cu adulți și copii, având evenimente publice la care au participat un număr de peste 500 de persoane. Am participat la Inițiativa Globală pentru tineri din cadrul echipei John Maxwell unde am susținut 50 evenimente de dezvoltare personală cu teme de impact pentru tineri în diverse licee din Timișoara și în țară, unde am ajuns la peste 1500 de elevi.

În anul 2019 mi-am luat viza pentru SUA și am participat la cel mai mare eveniment din lume în materie de leadership – International Maxwell Certification, unde am avut ocazia să îl cunosc personal pe mentorul meu John Maxwell, obținând și certificarea din SUA.

Acum 3 ani de zile am început colaborarea cu Asociația Inspir Action, unde am ocazia să lucrez cu tineri de diverse vârste, ajutându-i să-și câștige încrederea în propria persoană, să își crească stima de sine, să facă alegeri potrivite în viață, să comunice eficient, să își stabilească obiective și priorități în viață, să devină responsabili și să devină conștienți de propria valoare și potențialul lor. Am susținut diverse cursuri și evenimente cu peste 5000 de copii.

Mai multe despre activitatea mea pe Sofia Măliguță și în comunitatea Dezvoltă-ți potențialul.

Astăzi, povestea merge mai departe și te aștept și pe tine să fii alături de mine într-o călătorie transformațională către cea mai bună versiune a ta.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori