Termenul de COACH este suprauzitat în zilele noastre, dar de cele mai multe ori este departe de sensul său adevărat.

COACHING-ul după metoda JOHN MAXWELL este un tip de coaching pur, nealterat de alte practici. Este o metodă simplă, dar în același timp foarte eficientă de a-ți îmbunătăți considerabil calitatea vieții prin creșterea nivelului de conștientizare.

Este un proces transformațional dacă ești dispus să ai răbdare cu tine, să depui efortul necesar de a-ți stabili obiective, sa-ți identifici și sa-ți depășești limitele.

Anunțuri

Setează-ți direcția cu o sesiune de coaching gratuită Dacă ai unul sau mai multe obiective concrete la care vrei să lucrezi și pentru care vrei niște pași concreți de acțiune, dacă ești dispus să depui efortul necesar pentru a-ți atinge obiectivele, dacă consideri că o sesiune cu mine ar face diferența în viața ta, hai să povestim mai multe într-o SESIUNE GRATUITĂ DE COACHING!

Ia Oferta

Sesiune coaching gratuita Saptamana 25-29,01,2021 am disponibile 5 locuri pentru sesiuni de coaching gratuite.

Ia Oferta

Sesiune coaching gratuita Pentru zilele de 4 si 5 februarie mai am disponibile 2 locuri pentru sesiuni de coaching gratuite. Daca ai un obiectiv concret si doresti sa lucrezi la el, hai sa discutam!

Ia Oferta

Beneficiază de o sesiune gratuită de coaching. O nouă săptămână, noi oportunități. Îți dorești un succes real, dar ideile ți se învârt în cap? Nu știi ce trebuie să faci, cu ce să începi? Începe cu o sesiune gratuită de coaching și pune-ți ordine în gânduri.! Dă-mi voie să te ghidez și hai să explorăm împreună! Doar 5 locuri disponibile pentru săptămâna aceasta.

Ia Oferta

Sesiune coaching gratuita Așa cum v-am obișnuit deja, dacă e luni facem planuri de creștere pentru toată săptămâna. Bate un vânt de schimbare, dar nu știi încotro? Programează repede o sesiune gratuită de coching și hai să-l facem să bată în direcția visului tău. Doar 5 locuri disponibile săptămâna aceasta.

Ia Oferta

Sesiune coaching gratuita Iți dorești să te dezvolți, dar nu știi de unde să începi? -Dacă vrei să înțelegi cât de puternic este un proces de COACHING în dezvoltarea ta, -Dacă ai unul sau mai multe obiective la care vrei să lucrezi și pentru care vrei niște pași concreți de acțiune, -Dacă ești dispus să depui efortul necesar pentru a-ți atinge obiectivele, Hai să povestim mai multe într-o SESIUNE GRATUITĂ DE COACHING! Locurile sunt limitate. Important e să investesc acest timp cu persoane care chiar își doresc să crească. Programează o sesiune gratuită de coaching la 0741025123 și lasă-te provocat!

Ia Oferta

Sesiune coaching gratuita Primăvara este despre noi începuturi. Începe cu tine! Programează o SESIUNE GRATUITĂ DE COACHING în care să povestim despre visurile tale și cum pot eu ca și coach să te ghidez să le îndeplinești! Locurile sunt limitate așa că acționează! Detalii in MP sau la tel. 0741025123.

Ia Oferta

Sesiune coaching gratuita Ai auzit de multe ori termenul de COACH, dar nu știi exact ce înseamnă, cu ce te-ar putea ajuta pe tine? -Dacă vrei să înțelegi cât de puternic este un proces de coaching in dezvoltarea ta, -dacă ai unul sau mai multe obiective la care vrei să lucrezi și pentru care vrei niște pași concreți de acțiune, -dacă ești dispus să depui efortul necesar pentru a-ți atinge obiectivele, hai să povestim mai multe într-o SESIUNE GRATUITĂ DE COACHING! Locurile sunt limitate. Important e să investesc acest timp cu persoane care chiar își doresc să crească. Programează o sesiune gratuită de coaching la 0741025123 și lasă-te provocat!

Ia Oferta

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori