Suntem o agenție de marketing online din București cu 12 ani experiență pe piața de marketing din Germania și peste 7 ani experiență pe piața de marketing digital din România.

În tot acest timp, am rafinat un sistem extrem de eficient de marketing, capabil să genereze performanțe remarcabile pentru +170 de firme active în peste 20 de industrii din România, și nu numai.

Mai multe despre mine

Anunțuri

Analiză gratuită a campaniilor de marketing Vă oferim gratuit o analiză a campaniilor active de marketing online sau consultanță gratuită pentru promovarea business-ului tău. Analiză noastră gratuită este concepută pentru a oferi o perspectivă obiectivă asupra performanței eforturilor dvs de marketing. După analiză, veți primi un raport detaliat împreună cu recomandări specifice, care vă vor ajută să luați decizii informate și să îmbunătățiți eficacitatea campaniilor. Pentru a facilita o discuție ulterioară, vă invit să programați o întâlnire la momentul potrivit prin intermediul Calendly https://calendly.com/re7-strategy-call/intalnire-30-minute Acest lucru ne va permite să explorăm mai în detaliu nevoile. dvs specifice și să vedem cum re7consulting poate contribui la succesul dvs.

Contacteaza-ne

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori