Nutrimeal a pornit din dorință de a câștiga timp pentru lucrurile care îți aduc un plus de valoare vieții.

Nutrimeal este serviciul de livrare la domiciliu/birou gândit să simplifice modul în care ne asigurăm hrana zilnică. Pandemia a făcut ca numărul persoanelor ce comandă mâncare la domiciliu să crească exponențial și chiar daca numărul firmelor ce fac livrări este impresionant, diversitatea ofertei lasă de dorit. Acesta a fost principalul aspect care a stat la baza conceptului Nutrimeal. Ne-am dorit să oferim clienților o experiență culinară diversificată astfel încât, timp de o lună de zile, clienții noștri să nu mănânce niciodată același fel de mâncare. Am incorporat în oferta noastră preparate atât din bucătăria românească cât și din cea indiană, spaniolă, turcă, italiană, grecească, chinezească și multe altele.

Toată mâncarea este pregătită cu ingrediente proaspete, achiziționate zilnic, majoritatea de pe piață locală. Pe lângă acestea folosim și ingrediente internaționale și apelam inclusiv la microplante pentru a îmbunătăți atât gustul cât și aspectul produselor noastre.

Foarte mulți dintre noi comandăm zilnic mâncare acasă sau la birou și mulți dintre noi pierdem foarte mult timp și energie zilnic pentru acest aspect. Nutrimeal te scapă de această grija. Conceptul este simplu: intri la noi pe site și îți alegi ziua când vrei să iți livram mâncarea și în funcție de programul din ziua respectiva poți alege dintre cele trei meniuri disponibile (Office, Essential sau Gourmet în varianta cu carne sau vegetariană). Meniul Office este gândit pentru persoanele ce își doresc o supă, un fel principal și un desert pe care să îl consume la birou în timp ce meniul Gourmet oferă cinci feluri de mâncare pentru toată ziua. Livrăm gratuit în Brașov și împrejurimi.

O altă componentă esențială ce a stat la baza conceputului Nutrimeal a fost grija pentru mediu și sustenabilitatea, motiv pentru care am apelat la caserole biodegradabile și compostabile. Piața de home delivery a crescut exponențial iar impactul asupra mediului, cauzat de produsele din plastic, este covârșitor.

Pe viitor ne-am propus să dezvoltăm și meniuri adresate pasionaților de culturism, fitness și bodybuilding.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image