Sunt Mihaela Costache, lucrez în domeniul financiar bancar de peste 15 ani și acesta este modul meu de a mă pune în serviciul oamenilor.

Îmi doresc să aduc transparență pentru clienții pe care îi consiliez, suport real în obținerea unor condiții mai bune decât cele standard.

Piața bancară este volatilă, condițiile schimbându-se constant. Aduc informații în timp real spre avantajul clienților, găsind soluția optimă pentru fiecare.

Consiliez în vederea obținerii de credite ipotecare ( finanțări noi/refinanțări ), leasinguri și credite business ( linii de credit, investiții, fonduri de garantare, ImmInvest, Smei, Fei, Jeremie, FGCR etc )

Mulțumesc,

Q Ce comision se percepe pentru consultanta in finantari ?

Consultanta pentru persoanele fizice este gratuita prin lege. Ordonanța de Urgență nr. 52/2016 reglementeaza acest aspect referitor la creditele ipotecare. Nu se percepe niciun comision pentru consultanta oferita in cazul persoanelor fizice sau in cazul unei finantari tip leasing. Pentru consultanta business exista un contract de intermediere ce implica si costuri.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 03:00 PM
  • Luni09:30 AM - 04:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image