Laboratorul de Date e locul în care antreprenorii își pot externaliza serviciile de management de conținut al magazinelor online sau website-urilor de prezentare.

Specialiștii noștri se ocupă cu:

 • Upload de produse în magazinele online
 • Documentare de produse și research (furnizori)
 • Traducere, verificare și corectare de texte
 • Editare imagini de produs
 • Introducere de date direct pe platformele de eCommerce, sau în tabele precum Google Sheets/Excel, destinate importurilor de produse pe site
 • Tehnoredactare proiecte și documente diverse.

Suntem Laboratorul de Date și nu suntem doar un business. Suntem aici să ajutăm și să muncim din plăcere. Să le oferim antreprenorilor satisfacția că, în sfârșit, se pot lăuda cu proiecte de impact, clare și care convertesc.

Mai multe despre mine

Q Care este lista de servicii a Laboratorului de Date?

- Adăugare produse în magazine online

Detaliile sunt cele care fac diferența în procesul de vânzare. Un site ordonat, unitar și perfect organizat îți va invita clienții să revină cu încredere.

- Documentare produse și research

Fiecare informație din magazinul tău online trebuie să fie corectă și să reflecte întocmai realitatea. Doar așa vei putea oferi încredere și profesionalism.

- Editare imagini de produs

Imaginile produselor sunt primele pe care clienții tăi le văd. Ele trebuie să fie clare, de calitate, uniforme și să scoată în evidență detaliile produselor.

- Introducere și prelucrare date

Indiferent că vorbim de prelucrare și introducere de date din offline în online sau invers, un astfel de serviciu asigură o bună organizare a proiectelor tale.

- Tehnoredactare proiecte și documente

Timpul e scurt. Lasă pe seama noastră pregătirea tehnică și grafică a textelor și tabelelor din proiectul tău, conform regulamentului prevăzut.

- Verificare și corectare texte

Nu e suficient ca un text să fie creativ, el trebuie să fie și corect. Lipsa diacriticelor sau micile greșeli vor alunga clienții, chiar dacă mesajul este wow.

Q Când și cum vă pot contacta?

Ne poți contacta oricând, prin formularul de contact de pe site: https://laboratoruldedate.ro/contact/, prin email la office@laboratoruldedate.ro sau pe WhatsApp la 0747947197. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, în aceeași zi, sau în maxim în 24 de ore.

Q Care este misiunea voastră?

Site-uri organizate, clienți relaxați.

Credem că decât să pierzi timp experimentând și învățând diverse ramuri ale eCommerce-ului și taskuri necesare pentru a-ți duce afacerea mai departe, mai bine investești în creșterea ta, externalizând sarcinile migăloase.

Deși par simple la prima vedere, ai nevoie de un specialist care să te ajute să te ocupi de lucrurile mai importante. Să fie rapid, antrenat să rămână atent la detalii cât mai mult timp, astfel încât să lucreze eficient, fără greșeli.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Lunideschis 24 ore
 • Marțideschis 24 ore
 • Miercurideschis 24 ore
 • Joideschis 24 ore
 • Vinerideschis 24 ore
 • Sâmbătădeschis 24 ore
 • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image