Un magazin de natural parenting care a crescut treptat, odată cu nevoile copiilor noștri de produse naturale, de produse care să-i ajute să crească sănătoși, să-și dezvolte creativitatea și imaginația și să-și atingă potențialul optim.

Fiecare produs adus la KiddyShop este ales să fie bun pentru copii, să fie de ajutor pentru părinți, să aducă un plus relației dintre părinte și copil, să salveze chiar și puțin planeta, să respecte fiecare om care a contribuit la fabricarea lui, în fiecare moment al ciclului de producție. Companiile pe care le reprezentăm sunt etice, își respectă angajații, aleg materie primă de calitate și fac tot posibilul să lase în urma lor o planetă mai curată decât înainte. Toate se implică în acțiuni umanitare, deci fără să vă dați seama, cumpărând produsele lor contribuiți și voi la mai mult BINE în lume.

Mai multe despre mine

Anunțuri

Avem un concurs pe contul de Instagram! Sperăm că ne urmăriți și pe instagram @kiddyshop.ro! Vă așteptăm acolo la un concurs unde puteți câștiga un set de 100 de cărămizi eco din carton GIGI BLOKS XXL 😍! Faimoase și premiate în toată lumea, aceste blocuri de construcție sunt adorate de către copii tocmai pentru că ei pot, cu ajutorul lor, să construiască orice își imaginează, la dimensiuni REALE! Un castel 🏰, un magazin, o rachetă 🚀, un dragon 🐉, imaginația copiilor nu are limite! Concursul se desfășoară aici: https://www.instagram.com/p/Cfnw0ZXI1yD/ Mai multe despre GIGI BLOKS aici: https://kiddyshop.ro/gigi-bloks #gigibloks #caramizi #blocuri #constructie #carton #eco #jocSTEM #jocEducativ #creativitate #imaginatie #copii

Anunţ

Giveaway! Avem un giveaway pe pagina noastră de Facebook și unul identic pe contul nostru Instagram, unde puteți câștiga orice pălărie Pickapooh cu filtru UV, din bumbac organic sau in!

Learn More

Giveaway & REDUCERI de Săptămâna Scutecelor Textile! Pentru a sărbători 𝐒𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚 𝐒𝐜𝐮𝐭𝐞𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐓𝐞𝐱𝐭𝐢𝐥𝐞, vă invităm la un 𝘾𝙊𝙉𝘾𝙐𝙍𝙎 pe pagina de Facebook, și la unul identic pe contul nostru Instagram! 💞 𝘊𝘦 𝘱𝘰𝘵̗𝘪 𝘤𝘢̂𝘴̗𝘵𝘪𝘨𝘢? Un set de 3 scutece textile Charlie Banana, - mărime unică (de la naștere la oliță), - de cea mai bună calitate, materiale premium, certificate OEKO-TEX - cu imprimeu Girafa Sophie, - în valoare de 𝟒𝟎𝟓 𝐥𝐞𝐢❗ 💞 𝘊𝘦 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘧𝘢𝘤𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘵𝘦 𝘪̂𝘯𝘴𝘤𝘳𝘪𝘦? ➡️ Pe Facebook: - like & share public la această imagine de concurs, - scrie-ne într-un comentariu de ce ai vrea să câștigi 🏆 💞 𝘊𝘢̂𝘵 𝘥𝘶𝘳𝘦𝘢𝘻𝘢̆ 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘶𝘳𝘴𝘶𝘭? Vom extrage câștigătorul duminică 30 aprilie, după ora 20. 💞 𝘊𝘶𝘮 𝘴𝘦 𝘢𝘭𝘦𝘨𝘦 𝘤𝘢̂𝘴̗𝘵𝘪𝘨𝘢̆𝘵𝘰𝘳𝘶𝘭? Cu o aplicație de tragere la sorți. Cei doi câștigători, unul de pe Facebook, unul de pe Instagram, vor fi anunțați duminică seara la postările de concurs. Nu uitați că în această săptămână aveți, în limita stocului, reducere la TOT ce ține de scutecit, dacă aplicați la finalizarea comenzii codul SCUTECE Mult succes! 🤩 #concurs #scutece #textile #refolosibile #lavabile #ecologice #ECO #bebe #bebelusi #marimeunica #charliebanana #sanatoase #reduceri #saptamanascutecelortextile #giveaway https://www.facebook.com/kiddyshop.ro/posts/pfbid0BbSsgBnbzArCiGvov1bvm1chC3yVmBg31dsia1d8PScgvx2kheNFbBDSFK5vYCzEl https://www.instagram.com/p/CrbV_woovLE/

Înscrieți-vă aici la concursul de pe Facebook!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 05:00 PM
  • Marți10:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 05:00 PM
  • Joi10:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 04:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori