Un magazin de natural parenting care a crescut treptat, odată cu nevoile copiilor noștri de produse naturale, de produse care să-i ajute să crească sănătoși, să-și dezvolte creativitatea și imaginația și să-și atingă potențialul optim.

Fiecare produs adus la KiddyShop este ales să fie bun pentru copii, să fie de ajutor pentru părinți, să aducă un plus relației dintre părinte și copil, să salveze chiar și puțin planeta, să respecte fiecare om care a contribuit la fabricarea lui, în fiecare moment al ciclului de producție. Companiile pe care le reprezentăm sunt etice, își respectă angajații, aleg materie primă de calitate și fac tot posibilul să lase în urma lor o planetă mai curată decât înainte. Toate se implică în acțiuni umanitare, deci fără să vă dați seama, cumpărând produsele lor contribuiți și voi la mai mult BINE în lume.

Mai multe despre mine

Anunțuri

Avem un concurs pe contul de Instagram! Sperăm că ne urmăriți și pe instagram @kiddyshop.ro! Vă așteptăm acolo la un concurs unde puteți câștiga un set de 100 de cărămizi eco din carton GIGI BLOKS XXL 😍! Faimoase și premiate în toată lumea, aceste blocuri de construcție sunt adorate de către copii tocmai pentru că ei pot, cu ajutorul lor, să construiască orice își imaginează, la dimensiuni REALE! Un castel 🏰, un magazin, o rachetă 🚀, un dragon 🐉, imaginația copiilor nu are limite! Concursul se desfășoară aici: https://www.instagram.com/p/Cfnw0ZXI1yD/ Mai multe despre GIGI BLOKS aici: https://kiddyshop.ro/gigi-bloks #gigibloks #caramizi #blocuri #constructie #carton #eco #jocSTEM #jocEducativ #creativitate #imaginatie #copii

Anunţ

Giveaway! Avem un giveaway pe pagina noastră de Facebook și unul identic pe contul nostru Instagram, unde puteți câștiga orice pălărie Pickapooh cu filtru UV, din bumbac organic sau in!

Learn More

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 05:00 PM
  • Marți10:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 05:00 PM
  • Joi10:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 04:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image