Scopul meu este să ghidez oamenii pentru a-și regăsi libertatea de a fi ei înșiși. Și ei vor descoperi (re)sursele, instrumentele de care au nevoie pentru a prospera. În tot ceea ce facem, țintim să inspirăm, să motivăm și să susținem oamenii în a deveni cea mai bună versiune a lor.

Cuvântul Excelsior are o rezonanță foarte puternică pentru mine. La școală am avut o profesoara de română corecta și severă, pe care o admiram mult. La un moment dat, am primit în loc de nota 10, nota Excelsior.

Compania a apărut din dorința de a împărtăși lumii toată experiența pe care am trăit-o, de a arăta oamenilor tot ceea ce e posibil și de a îi conduce să își găsească propria cale. Suntem o echipă tânără, la curent cu toate descoperirile din acest domeniu revoluționar.

Pagina de Facebook  https://www.facebook.com/excelsiormindsoul/

Mai multe despre mine

Cu o experiență de peste 2 decenii ca și consultant de afaceri, ajut antreprenorii să prospere. Îi ajut să își elimine barierele mentale și e... Citește mai mult
Cu o experiență de peste 2 decenii ca și consultant de afaceri, ajut antreprenorii să își maximizeze profitul și să prospere. Cum anume? Îi... Citește mai mult
Q Cum îți dorești să crești?

1 Recenzie pentru EXCELSIOR Mind&Soul

Catalina Mateiescu

1 Recenzii

Cum NLP mi-a schimbat viața și percepția asupra ei

4/ 5

O experiență uimitoare, pe care aș repeta-o oricând. Recomand cu toată inima, indiferent de etapa în care te eștib.Multumesc, Mihaela pentru toate îndrumările și timpul acordat. Merită toți bani și chiar mai mult!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.