Numele meu este Larissa. Sunt fotograf boudoir și fondatoarea proiectului DEMORAX Boudoir. Am decis că vreau să ajut femei obișnuite să se simtă speciale. Îmi doresc să le fiu alături într-o călătorie minunată a redescoperirii iubirii de sine. Așadar, mi-am asumat menirea de a le sprijini să se re-îndrăgostească de reflexia proprie din oglindă.

Fotografia boudoir este arta prin care îți poți exprima feminitatea. Îți permite să fii tu însăți: amuzantă sau romantică, elegantă sau relaxată, îndrăzneață sau delicată. Fotografia boudoir este o experiență memorabilă ce se pretează tuturor femeilor,  indiferent de vârstă, forma a corpului sau culoare a pielii. Nu este nevoie de experiență, căci eu le pot ghida pas cu pas și mă asigur să strălucesti în cea mai unduioasă lumină!

Mai multe despre mine

Q Ce este sedinta foto boudoir?

Sedinta foto boudoir este o experienta artistica personalizata in care iti poti exprima liber eul interior, in mod romantic, erotic sau senzual. Sedintele foto boudoir sunt servicii de lux ce se realizeaza in studiouri profesionale sau alte spatii organizate (inchise sau aer liber). Cele mai utilizate decoruri sunt inspirate din camere de zi, bucatarii sau dormitoare. Sentimentul evocat de fotografiile boudoir sunt romantismul si bogatia, de aceea, este considerata mai mult decat o simpla sedinta foto. Poate fi interpretata ca un act de curaj, o reamintire ca esti o persoana indrazneata si puternica. Sa fii fotografiat pe jumatate dezbracat sau nud este, cu siguranta, o victorie asupra unor frici ori idei preconcepute legate de propria infatisare. Prin urmare, sedintele foto boudoir au devenit cele mai insemnate cadouri pentru soti/logodnici, prilej de a sarbatorii anumite repere din viata ta, o redescoperire sexuala sau, pur si simplu, o sarbatoare a ta!

Q Ce include o sedinta foto boudoir?

Sedintele foto boudoir cuprind, de cele mai multe ori, sesiuni foto de doua ore minim. Pare un timp indelungat, probabil te gandesti ca in doua ore se vor face mii de poze, automat ca doua-trei poze vor fi bune! In realitate, modelele au nevoie de timp sa se relaxeze si sa isi insuseasca 100% personajul din fata camerei. “Dar eu nu stiu sa pozez!” este una dintre cele mai discutate fraze. Bineinteles ca nu ai experienta daca nu esti un fotomodel profesionist. Una dintre sarcinile fotografului este sa te ghideze si sa iti demonstreze vizual cum sa iti pozitionezi mainile sau picioarele, astfel incat trupul tau sa fie gratios. Totul depinde de emotia pe care vrei sa o evoce fotografia ta! De exemplu, daca vei dori sa emani incredere si dominanta, fotograful va incerca sa tina aparatul sub nivelul ochilor tai. Unghiul deasupra nivelului ochilor subiectului capteaza o privire mai gingasa sau ludica.

In functie de pachetul pentru care optezi, poti beneficia de make-up profesionist sau tinute asigurate. In termenul prevazut in contract, poti astepta in medie intre 7 si 30 de zile lucratoare sa primesti galeria de fotografii editate. Fotograful iti poate include in pachet albume cu fotografiile tale, printuri inramate sau alte servicii.

Q De ce sa faci o sedinta foto boudoir?

In definitie, fotografia boudoir este un stil fotografic reprezentat prin imagini artistice intime, senzuale, romantice sau erotice, portretizand momente private din viata unei persoane sau cuplu. Se deosebeste de fotografia glamour sau nud artistic intrucat fotografia boudoir este sugestiva si niciodata explicita in abordarea nuditatii sau sexualitatii. Aceste fotografii sunt destinate unui public restrans de privitori. De cele mai multe ori, femeile sunt atrase de acest stil in anumite momente ale vietii. Fie celebreaza o schimbare corporala (au slabit sau castigat in greutate, au aplicat tratamente sau operatii cosmetice), fie vor sa le faca cadou (pentru viitorii miri, pentru soti sau pentru ele insele, crescandu-si increderea in sine).

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 04:00 PM
  • Marți10:00 AM - 04:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 04:00 PM
  • Joi10:00 AM - 04:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 04:00 PM
  • Sâmbătă12:00 PM - 06:00 PM
  • Duminică12:00 PM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori