D E C O R I S S este locul unde găsești una dintre cele mai importante resurse naturale – LEMNUL – transpusă în mobilier decorativ de mici dimensiuni care îți va completa locuința cu un decor natural și plin de viață, indiferent de stilul de design interior pe care l-ai ales pentru aceasta.

Realizate în România cu grijă și atenție la detalii, de către tâmplari pricepuți și dedicați lucrului cu lemnul, piesele de mobilier D E C O R I S S sunt elementele ideale pentru a te simți pe deplin acasă și, în același timp, aproape de natură.
Produsele noastre sunt realizate de către mici ateliere de tâmplărie din județul Cluj alături de care am dezvoltat parteneriate. 

În completarea pieselor de mobilier din lemn masiv, obiectele decorative din ceramică reprezintă o bucurie. Astfel, în portofoliul nostru de produse regăsești și accesorii din ceramică care sunt, de asemenea, produse realizate exclusiv în România, de către artiști profesioniști și iubitori ai lucrului bine făcut. 

Suntem siguri că fericirea și starea de bine a oamenilor vor conta mereu, indiferent de modul în care lumea toată se va schimba. Ghidați de emoții, sentimente și trăiri, oamenii vor rămâne mereu creaturile în căutarea fericirii și a echilibrului interior care oferă negreșit o stare de bine.

Misiunea noastră este să contribuim la fericirea și starea de bine a oamenilor, prin completarea locuinței cu piese de mobilier decorativ, creative și pline de viață, realizate dintr-o resursă naturală și foarte puțin procesată așa cum este lemnul masiv, dar și cu obiecte decorative din ceramică, care prezintă simboluri ale naturii într-o manieră creativă. 

Te invităm să urmărești povestea D E C O R I S S, să te bucuri de produsele pline de viață și creativitate realizate pentru tine, și totodată să crezi alături de noi în motto-ul care simplifică întreaga noastră viziune:

Choose natural. Be happier.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori