Am devenit de curând părinți și de atunci, în fiecare zi, învățam conștiincios cum să ne jucăm. Am descoperit că joaca este o metodă minunată de conectare cu copilul dar și un spatiu prețios pentru ca el să își câștige independența. Primii ani cu băiețelul nostru ne-au făcut să descoperim că jocul este mai mult o stare de spirit și că noi că adulți am uitat de ceva timp cum să ne conectam la ea. Am uitat să ne bucurăm de magia momentelor simple și cum să ne hrănim imaginația, sau că sunt puțini cei norocoși care nu sunt în situația asta.

Ce am făcut noi? În primul rând am citit despre asta, ne-am făcut un raft serios de cărți de psihologie dar și o mică bibliotecă cu povești minunate pentru băiatul nostru și i-am citit mult, de mic, descoperind împreună o lume a jocurilor de cuvinte. După am căutat să cumpăram jucării și nu a fost un lucru simplu în lumea bateriilor și a stimulilor ce ne distrag de la lucrurile simple.

Nu ne înțelegeți greșit, iubim tehnologia, dar am învățat că pentru un bebeluș există mult mai mult spațiu de învățare în activitățile simple și repetitive pe care le poate controla ca ritm și ca finalitate. Apoi am învățat că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru băiețelul nostru e să fim echilibrați, în tot și toate.

Așa că s-a umplut casa de jucării. Copilărim zilnic împreună cu băiatul nostru și am zis să te invitam și pe tine să copilărești cu noi. Am gândit magazinul nostru că o resursă importantă pentru orice părinte și vrem să venim în sprijinul părinților și a educatorilor nu doar cu jucării educative și calitative dar și cu o comunitate. Vă invităm să reînvățati să vă jucați cu noi și cu familia voastră minunată! Bun venit în lumea copilăriei

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori