În calitate de consultant de stil și imagine, mă dedic să ajut femeile care jonglează între carieră și familie, să descopere puterea transformațională a stilului personal. Prin explorarea și definirea unui stil vestimentar care reflectă adevărata voastră esență, vă voi ghida într-o călătorie unică spre creșterea stimei de sine și îmbrățișarea unei vieți trăite cu bucurie și încredere. Fac asta prin intermediul cursurilor online dezvoltate special pentru acest mediu, în care fiecare femeie își găsește locul.

Haideți să descoperim împreună cum alegerea ținutelor potrivite poate fi nu doar o expresie a identității, ci și un pas spre o viață mai plină și mai satisfăcătoare.

Anunțuri

Provocarea stilului personal: Redescoperă-ți frumusețea în 5 zile 3 Free classes + 50% off from first purchaseHainele ne influențează starea de bine. Ne fac să ne simțim wow sau meh. Tocmai din acest motiv, te invit cu drag să te alături Provocării Stilului, unde vom descoperi împreună cum ne putem simți extraordinari cu ajutorul hainelor. Ce presupune Provocarea Stilului? Durată: 5 zile Platformă: Facebook Începem pe: 24 iunie În fiecare zi, vei primi o sarcină captivantă legată de stil, care te va ajuta să transformi hainele pe care le deții în ținute unice de vară. Vom discuta despre: • De ce unele piese ne stau bine și altele nu • De ce nu corpul tău este de vină • Cum să-ți alegi hainele care te pun în valoare Beneficii adiționale: • Un eBook special care te va ghida în alegerea costumului de baie perfect pentru tine. • Acces la conținut valoros și resurse care vor fi disponibile timp de 72 de ore în grupul nostru de Facebook. Cum să te înscrii? 1. Vizitează acest link: learn.bloomacademy.ro/provocarea-stilului 2. Completează formularul de înregistrare. 3. Cere acces în grupul nostru de Facebook. De ce să participi? Dacă mă cunoști deja, știi că pentru mine este extrem de important să-ți ofer valoare. Așa că pregătește-te pentru un eveniment plin de resurse, teme și perspective care, în alte condiții, ar avea un preț considerabil.

Înscrie-te acum
Q Cu ce se ocupă un consultant de stil și de imagine?

- analiza culorilor care te prind ce mai bine,
- analiza corpului și a siluetei tale,
- profilul tău de stil
- realizarea unei garderobe care vorbește despre tine și care te deservește, unde nu e bai dacă e dimineață , unde ceea ce vei îmbrăca mâine dimineață este o joacă, nu un chin
- shopping împreună
- business looks sau etichetă și dresscode
- tendințe și trenduri de urmărit - informare permanentă referitoare la stil

Q Care sunt avantajele participării la o sesiune de consiliere?

1. Îmbunătățirea Încrederii în Sine
2. Adaptarea Stilului la Schimbările de Viață
3. Eficientizarea Alegerilor Vestimentare
4. Accentuarea Punctelor Forte
5. Consiliere pentru Acceptarea Corpului și Feminității
6. Te vei Vedea Frumoasă

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image