Baielapachet este un serviciu dezvoltat de arhitecții Raluca și Alex Petrea prin care ai o baie de vis, fără stres și alergat după produse. Alegi un model de baie, trimiți planul băii tale și primești pachetul complet de materialele, mobilier, obiectele sanitare, lumini și accesorii pentru renovare.

Mai multe despre mine

Q Baielapachet.ro este magazin online?

NU SUNTEM UN MAGAZIN ONLINE DE MATERIALE ȘI OBIECTE SANITARE ȘI NU DEȚINEM STOCURI.
Baielapachet.ro este un serviciu "la pachet" de design, soluții tehnice, intermedierea comenzilor la furnizori și livrarea tuturor materiale și obiecte sanitare către client. Serviciul de montaj NU este inclus, însă încercăm să punem la dispoziție o bază de constructori recomandați și resurse detaliate.

Q Ce este inclus în pachetul livrat de Baielapachet.ro?

Baielapachet.ro va livra pachetul complet pentru renovare baie. Practic vor fi 2 pachete:

1. un palet cu obiecte sanitare, materiale, gresie, faianță, chit, adeziv etc.. Pachetul este greu, de aceea iți recomandăm să programăm livrarea la data de începere a șantierului, astfel ca paletul să fie urcat în casă de echipa de muncitori

2. un pachet mai mic cu mobilierul, accesoriile și luminile din baie. Îți recomandăm să păstrezi aceste produse în cutii, pentru a le proteja pe perioada șantierului

Q Ce garanție am la produse?

Luminile, accesoriile și obiectele sanitare vin cu garanția standard de la producător. Dacă te interesează un anume produs, scrie-ne și-ți vom răspunde detaliat ce implică garanția produsului.

Q Baielapachet.ro furnizează și manopera pentru desfacere și renovare a băii?

Serviciul de montaj NU este inclus, însă, la cerere doar în București, putem să găsim constructorii potriviți pentru proiectul tău și să ne ocupăm noi de montaj.

Q Produsele se livrează până în apartament?

Produsele vor fi livrate până la ușa blocului sau curțîi.
La primirea pachetelor vei primi un deviz de primire cu tot ce este inclus. Te rog verifică lista înainte de a accepta produsele.
Deoarece produsele sunt grele, îți recomandăm să programăm livrarea paletul la începerea șantierului. Astfel, paletul vă fi urcat în casa de muncitorii pe care îi vei avea în șantier.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori