Te salut, eu sunt Andreea,

Sunt aici pentru tine dacă simți că ai un blocaj, de prea mult timp, și singură nu poți să-l depășești.

Te susțin să-ți descoperi și să-ți depășești credințele limitative ca să faci pași spre visurile tale. 

Sunt alături de tine dacă ai nevoie să aduci claritate asupra unor situații sau contexte astfel încât să simți că ai luat cele mai bune decizii și să ai curaj să acționezi.

Te ajut atunci când ai nevoie să înveți tehnici noi sau să adaptezi metode deja practicate astfel încât să trăiești în Prezent, prin Înțelepciunea trecutului și să simți Bucuria reușitei.

Sunt alături de tine când ai nevoie să împărtășești trăiri și emoții sensibile, și îți ofer un spațiu sigur, lipsit de critică și judecată, însă plin cu empatie, blândețe și compasiune.

Pentru că, și eu ca și tine, sunt o Scânteie din Divinitate, Unică. Sunt un suflet în continuă creștere și evoluție. Sunt mamă și soție. Iubesc viața, oamenii și natura. 

Sunt Trainer de Creștere și Evoluție Personală, Life Coach – Certificat de Federația Internațională de Coaching, Master NLP (Programare Neuro Lingvistică), Facilitator Points of You, Facilitator Managementul Riscului – metoda Cuburilor.

Și EU cresc și evoluez ca și TINE, în fiecare zi.

Hai să facem această călătorie mai frumoasă și mai împlinitoare, împreună!

Mai multe despre mine

Q Cum te ajut?

Sunt alături de tine, 1:1, în călătoria ta. Tu alegi destinația și eu îți arăt drumul cel mai scurt. Te învăț tehnici de Mindfulness și de activarea prezenței astfel încât mintea ta să fie cât mai mult în prezent. Pentru că, doar din Prezent poți crea conștient și asumat ca să simți că trăiești cu scop și sens. Pun în slujba visului tău toată cunoașterea mea și toată experiența și mă adaptez nevoilor tale, însă te și provoc de câte ori e cazul ca să te scot din zona de confort și astfel încât să simți că ai crescut și evoluat. Ne putem vedea online pe Zoom sau la cabinet, în Bragadiru, Ilfov.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 05:00 PM
  • Marți10:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 05:00 PM
  • Joi10:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image