Salut, sunt Alina Ioana Pop și sunt coach. Personal development coach. Facilitez experiențe și perspective cu ajutorul instrumentelor Points of You®. Co-creez spații de reflectare și învățare, spații de așezare, descoperire, redescoperire și awareness.

5 ani de experiență în coaching, sunt certificată internațional (ICF – ACC și Erickson International – ECPC), sunt formată atât în coaching individual, cât și în coaching de echip[.

Folosesc Solution Focused Coaching ca și stil primar – ajut clienții să-și gasească propriile răspunsuri și resurse, să capete noi perspective asupra lucrurilor, să-și dezvolte un stil de abordare a posibilelor obstacole în asa fel încât să-și atingă obiectivele personale și profesionale.

Consider că învățarea și dezvoltarea continuă sunt un must have, eu sunt un life long learner, în consecință continui să mă specializez: Provocative Coaching – ca stil natural intuitiv și Cognitive Behavioral Coaching – o abordare ce e ușor adoptată/înțeleasă de oricine.

Q Dacă nu știu ce vreau, pot să vin la coaching?

O știți pe aia cu “teoria ca teoria, da’ practica ne omoară”?
Fix așa e și aici. În teorie se zice că la coaching vin acei oameni care știu ce vor, dar nu chiar știu cum să ajungă acolo. Cei care sunt hotărați să se implice total, și să facă whatever it takes să reușească. Cei care vor să schimbe ceva la viața lor - și cam stiu și ce, doar că mai au nevoie de un pic de ajutor.
Mno, în practică, adică în viața reala, se schimbă un pic perspectiva: se păstrează doar partea cu “cei care vor să schimbe ceva”. Și aici se oprește ideea 🙂.
𝐕𝐫𝐞𝐚𝐮 𝐜𝐞𝐯𝐚, 𝐚𝐥𝐭𝐜𝐞𝐯𝐚, 𝐝𝐚𝐫 𝐧𝐮 ș𝐭𝐢𝐮 𝐞𝐱𝐚𝐜𝐭 𝐜𝐞!
Sună cunoscut? Rezonați?
Da, la coaching este locul potrivit sa începi sa deznozi acel ghem de “nu știu” pe care îl porți cu tine zi de zi.

Q 𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚 𝐢𝐧 𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐦𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮/𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬, 𝐬𝐚 𝐦𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐞?

✨Coaching-ul nu este consultanta, deci nu am nevoie sa cunosc in amanunt (sau chiar deloc) domeniul in care activezi sau de care esti interesat.
✨ Eu povestesc cu persoana, nu cu domeniul/problema.
✨ Ne uitam la cum/cine esti tu in subiectul abordat, ce iti doresti sa se intample, unde intampini dificultati, ce ai facut pana acum si a/nu a functionat, cum vrei sa schimbi lucrurile, de ce ai nevoie pentru schimbare asta (skills, intelegere diferita, pozitionare diferita, etc) si cum faci sa ajungi la rezultatul dorit.
✨ Nu e vorba de domeniu, e vorba de persoana 🙂

Q 𝐃𝐚𝐜𝐚 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡-𝐮𝐥 𝐧𝐮 𝐝𝐚 𝐬𝐟𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐢 𝐜𝐢 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐦𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞𝐚𝐛𝐚 𝐩𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞, 𝐝𝐞 𝐜𝐞 𝐚𝐬 𝐚𝐩𝐞𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐥? 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐭 𝐬𝐚-𝐦𝐢 𝐩𝐮𝐧 𝐬𝐢 𝐞𝐮 😀

Sigur ca poti.
✨ Si eu imi fac coaching singura (ca doar sunt specializata pe asa ceva). Si totusi, poti sa-ti pui intrebari pana la un punct.
✨ Apoi tendinta e de a-ti pune acele intrebari la care esti confortabil sa si raspunzi. E mai greu sa pui intrebari din alte perspective, sau sa sapi in alte directii, pentru ca tu esti in mijlocul problemei/situatiei.
✨ Aici intervin eu.

Q Unde se desfasoara sesiunile de coaching? Cum imi fac programare?

✨ Dacă ești din Cluj-Napoca (sau împrejurimi) și vrei să ne vedem față în față, în spațiul primitor din Piața Mihai Viteazu. Programările aici: https://calendly.com/alinapop/coaching-session
✨ Dacă nu vrei/poți față în față, ne întâlnim online, pe zoom: https://calendly.com/alinapop/online-coaching-session
✨ Sau îmi scrii un mesaj pe FB sau pe Whatsapp: 0743 050 917

Q Cum imi dau seama daca un coach e potrivit pentru mine?

Am sa-ti dau un raspuns nestiintific, dar validat de practica: ai incredere in instinctul tau 😊 In feeling-ul pe care il ai atat in timpul conversatiei initiale, cat si dupa.
✨ Te simti bine in timpul discutiei?
✨ Simti ca ai putea intra intr-un parteneriat de lucru cu mine?
✨ Simti ca esti acceptat si ca ai parte de sustinere?
✨ Esti confortabil sa vorbesti liber, fara teama de a fi judecat?
✨ In timpul primei discutii, simti ca deja exista valoare pentru tine? In orice fel s-ar exprima aceasta valoare...
Ai incredere in intuitia ta! 😉

Q Cat de lunga e relatia de coaching?

Iti dau un raspuns evaziv: depinde ☺️
🍁 Poate sa fie o singura sesiune. Pot sa fie 3, 6, 12. Numarul si ritmul il stabilim impreuna, in functie de nevoi. Poti sa te opresti oricand consideri necesar, si sa revii oricand simti ca ai putea beneficia.
🍁 Nu cer asumarea unui pachet de sesiuni, ci te las pe tine sa alegi cand consideri ca e necesar sa vii.
🍁 In general, nu e o relatie foarte lunga, pentru ca, pe parcursul sesiunilor, inveti multe tips & tricks despre cum sa pui problema, creezi niste momente de constientizare (awereness), care schimba modul cum privesti lumea (interioara si exterioara).
🍁 La inceput s-ar putea sa iti doresti sa vii mai mult/des, apoi doar cate un check in o data la 1-2 luni sau chiar mai rar. Depinde ☺️

Q Cum se desfasoara prima sesiune?

Ca o intalnire la o cafea cu o persoana pe care vrei sa o cunosti un pic, cat se poate intr-o ora. Nu prea seamana o intalnire cu alta.
Dar daca ar fi sa incerc sa povestesc o structura, cam asta ar fi: imi povestesti un pic (sau mai mult despre tine), iti povestesc un pic despre ce fac eu si in ce masura/in ce zona as putea sa-ti fiu de ajutor.
Descalcim subiectul sau subiectele cu care vii, le exploram asa, de suprafata, incercam o “prioritizare”, ca sa ne fie un pic mai clar cu ce incepem.
In acesta conversatie, avem ocazia sa ne dam reciproc seama daca vrem sa lucram impreuna in continuare.
Uneori mai dau “teme” - de gandire, de lucru, in functie de ce iti doresti sa rezolvi. Incepem de undeva.
Asta asa, pe scurt 🙂

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 06:30 PM
  • Marți09:00 AM - 06:30 PM
  • Miercuri09:00 AM - 06:30 PM
  • Joi09:00 AM - 06:30 PM
  • Vineri09:00 AM - 06:30 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori