ÎNCEPUTUL POVEȘTII

Sunt Luminița, tânără antreprenoare și mămică a unui băiețel care, la momentul scrierii acestor rânduri, are doi ani și jumătate. Nu întâmplător menționez că avem un copilaș, deoarece prin prisma lui a apărut și ideea afacerii noastre. Dorința de a-i oferi jucării educative și sigure ne-a determinat să fim mai atenți și mai selectivi. Același deziderat ne-a motivat să ne documentăm mai mult și să căutăm să-i cumpărăm produse în acord cu viziunea noastră despre o dezvoltare armonioasă. Așadar, de aici au apărut inspirația, dorința și motivația de a porni pe drumul antreprenoriatului.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE PROIECTUL NOSTRU

Jucării de 10 (https://jucariidezece.ro) este, așa cum dezvăluie și numele, un magazin online de jocuri și jucării. Deși inițial s-a axat numai pe aceste două categorii, în prezent include și o parte de mini-librărie, aflată în plină creștere.

Încurajăm educația prin joaca aleasă cu inspirație, pornind de la nevoile și preferințele copiilor, sprijinită pe utilizarea de resurse de calitate, sigure pentru ei. Suntem adepții educației de calitate, iar calitatea face negreșit diferența. De aici se desprind principalele criterii de selecție ale produselor pe care le veți găsi în magazinul nostru.

CE PUTEȚI GĂSI LA NOI

  • Jucăriile din lemn, stimulative și interactive, puzzle-urile cu o gamă variată de modele și jocurile de exterior reprezintă doar o parte din oferta noastră. Acestea din urmă sunt menite să susțină și promoveze mișcarea și activitățile în natură, esențiale pentru o dezvoltare armonioasă.
  • Cărțile propuse sunt tot dintre cele mai interactive, bine gândite și realizate, parcurgerea lor fiind o adevărată încântare pentru cei mici. În partea de mini-librărie, se găsește și o gamă de produse pentru colorat și pictat. Dezvoltarea creativității este deosebit de importantă, iar a avea creioane colorate sau acuarele la îndemână e imboldul cel mai potrivit pentru a lăsa imaginația să zboare.

O LUME ȘI O MISIUNE, NU DOAR O AFACERE

Afacerea cu jucării este una deosebită deoarece își propune să-i ajute și pe cei mici și pe cei mari.  Celor mari le permite să găsească mai ușor daruri și minunății prin care să încurajeze implicarea copiilor în activitățile de joacă, învățare și lectură. Iar pe cei mici îi invită într-o lume magică, a bucuriei și a explorării, ce le va dezvolta creativitatea, cunoașterea și modalitățile de relaționare cu ceilalți.

Credem cu tărie că dragostea oferită copilului și educația prin joacă pot forma adultul fain de mâine. Mai mult, considerăm că educația, integritatea și modestia sunt resurse importante pentru transformarea lui în timp într-un om MARE, cu valori echilibrate și principii clare.

Noi nu ne dorim mai mult decât să putem contribui la procesul acesta minunat.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
  • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori