Târgul de Primăvară 2021 este organizat de Touch Tech, administratorul platformei antreprenoare.ro în perioada 24 ianuarie 2021 – 8 martie 2021.

Locul de desfășurare a Târgului de Primăvară

Târgul de Primăvară 2021 se organizează online, pe platforma antreprenoare.ro la secțiunea dedicată în perioada 24 ianuarie 2021 – 8 martie 2021.

Accesul vizitatorilor la târg și modalitatea de achiziție

Accesul vizitatorilor la Târgul de Primăvară este gratuit și se realizează prin accesarea secțiunii dedicate. Un vizitator poate achiziționa oricâte produse sau servicii dorește, achiziționarea realizându-se de pe linkul de comandă al fiecărui produs. Condițiile de achiziționare, plată, retur, garanție se găsesc pe site-ul fiecărui expozant și organizatorii târgului nu intervin în procesul de achiziție. Contactați expozantul pentru orice probleme întâmpinate.

Accesul expozanților și afișarea produselor și serviciilor în Târgul de Primăvară

Înscrierea la Târgul de Primăvară 2021 se face prin achiziționarea unui pachet din cele afișate mai jos:

 • Silver

  Gratuit
  Plată unică
  • 1 produs sau serviciu
  • nume produs
  • descriere
  • 1 imagine
  • link de comandă
  • ***achiziție singulară
in curand pachete cu plata

***Pachetele Gold și Platinum se pot achiziționa multiplu.

De exemplu: dacă se dorește promovarea a 6 produse cu pachetul Gold, se achiziționează primul pachet de servicii, se publică cele 3 produse sau servicii, apoi se achiziționează încă un pachet și se adaugă următoarele 3 produse sau servicii participante la Târgul de Primăvară.

După achiziționarea oricărui pachet, utilizatorul autentificat în site, poate adăuga numărul de produse sau servicii achiziționate. Acestea vor trebui aprobate de un administrator.

Taxa de înscriere nu se returnează sub nici un motiv. O plată finalizată presupune participarea la Târgul de primăvară cu numărul de produse selectat.

Perioada de înscriere la Târgul de Primăvară 2021

Participanții la Târg pot să achiziționeze pachete de promovare pe toată durata târgului(24 ianuarie 2021 – 8 martie 2021), fără restricții la numărul de produse adăugate.

Ce produse și servicii se pot promova la Târgul de Primăvară 2021

Târgul de Primăvară este deschis tuturor participantelor care pot oferi produse și servicii ce pot fii oferite cadou la sărbătorile acestei primăveri: Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie și orice alt eveniment.

Dacă o categorie de produse sau servicii nu este prezentă la Târgul de Primăvară, expozantul poate cere adăugarea categoriei respective printr-un email la contact@antreprenoare.ro. Procesul de adăugare nu trebuie întrerupt dacă categoria respectivă nu este prezentă în Târg. Administratorul va adăuga categoria în cel mai scurt timp și va muta produsul sau serviciul în categoria menționată în email, la acceptarea produsului în secțiunea de târg.

Acești termeni și condiții vin în completarea Termenilor și Condițiilor de utilizare a platformei antreprenoare.ro.