Eu sunt Alexandra şi fac handmade de 14 ani. Am început totul ca un hobby, jucându-mă cu piese din ceasuri vechi recuperate de la bunicul meu, care a fost ceasornicar şi bijutier. De-a lungul timpului am încercat tot felul de tehnici şi materiale, dar lemnul a rămas printre preferatele mele. Am lucrat într-o agenţie de presă timp de 8 ani, însă la un moment dat am vrut să îmi urmez dorinţa de a avea mica mea afacere. Acum lucrez bijuterii, decoraţiuni pentru casă, accesorii pentru evenimente (cutii de verighete, umeraşe pentru miri, mărturii pentru nuntă/botez, seturi pentru prima aniversare, etc). Iar de curând am început să fac şi bijuterii din argint, pentru ca îmi doresc să îi calc pe urme bunicului.

În magazinul meu online găsiţi foarte multe produse pentru evenimente, personalizate după dorinţele voastre. Iar cutiile pentru bijuterii şi decoraţiunile sunt lucrate la comandă sau după starea mea de spirit. Toate produsele mele mă reprezintă, sunt vesele şi colorate, uşor de recunoscut după amprenta mea personală 🙂 

Q Produsele pot fi personalizate?

DA! Aproape toate produsele lucrate de mine pot fi şi personalizate cu nume, data sau alte detalii dorite de client. În plus, fiecare obiect este realizat după preferinţele clientului:formă, culoare, model, etc.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 06:00 PM
  • Marți10:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 06:00 PM
  • Joi10:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori