Bună! Eu sunt Cristina sau Cris/tzic/mumy/mom, în funcție de apelant! Sunt artizan de cosmetice naturale, coach, soție, prietenă și mamă a două minuni: Alex ( 12 ani) și Natalia ( 10 ani). Sunt de profesie economist, dar după 22 de ani de activitate în acest domeniu, acum 2 ani, am ales să îmi dedic în totalitate timpul pasiunilor mele!

Încă din copilărie am fost atrasă de natură, de plante și de efectele lor asupra noastră, iar de când au apărut copiii în viață noastră, am început să mă interesez mai mult despre înlocuirea produselor alimentare și cosmetice sintetice/chimice în uzul familiei și a celor apropiați, cu produse cât mai naturale. Consider că naturalul trebuie să facă parte din viață noastră, așa că fac tot posibilul să ne bucurăm de astfel de produse. După o îndelungă informare pe cont propriu, participare la cursuri de formare și perfecționare acreditate, la workshopuri și ateliere în domeniu, pasiunea pentru cosmeticele naturale, m-a adus la acest stadiu: acela de a crea produse cosmetice cu specific, spre sănătatea corpului nostru, pentru desfătarea pielii și a simțurilor.
Consider că atâta vreme cât suntem atenți la ceea ce mâncam, la fel, vrem să punem pe piele doar ceea ce ne ajuta să menținem o stare de sănătate optimă!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image