Oferim servicii de închiriere auto-rulote din parcul propriu, pentru călătorii de neuitat în destinații cu priveliști sublime atât în țară cât și în afara țării, cu număr nelimitat de km.

Oferim posibilitatea vizionării auto-rulotelor în Pitești, cât și un drive-test gratuit. Autorulotele noastre au dotări premium atât pentru ieșirile din timpul verii cât și pentru ieșiri în perioadele mai reci, fiind pregătite cu pachete speciale de iarnă.

Q Cine poate închiria o autorulota?

Auto-rulota poate fi condusa de orice posesor de permis de conducere categoria B valabil, cu cel puțin 5 ani experienta / vechime si vârsta de 30 ani împliniți.

Q Autorulotele au RCA, Casco și rovinietă?

Autorulotele noastre au RCA și Casco cu extindere teritorială. Rovinieta este inclusa; taxele de drum din străinătate sunt suportate de către client. În majoritatea țărilor costul este același ca la toate autoturismele.

Q Care este viteza de deplasare a unei autorulote?

Din punct de vedere legal nu există nicio restricție specială, autorulotele încadrându-se în aceeași categorie cu autoturismele. Noi recomandăm o viteză de 100-110 km/h pe autostrăzi și 80-90 km/h pe drumurile naționale.

Q Care este consumul de combustibil al unei autorulote?

Având în vedere că te plimbi cu casa în spate, consumul este chiar mic. (9-11 l/100 km).

Q Ce autonomie are autorulota?

Pentru a avea tot confortul necesar în orice anotimp, autorulotele au nevoie de curent electric, gaz și apă.

Curent electric – autorulotele noastre sunt dotate cu panou solar, care încarcă bateria permanent. Nu veti avea probleme cu descărcarea bateriei. Veți avea încălzire, apă caldă, lumini, frigider, congelator fără să vă racordați la rețeaua electrică a unui camping si fără să porniți motorul.

Gaz – există 2 butelii care însumează 40L, pe care le veți primi pline. Primăvara, vara și toamna nu veti reusi să termine gazul din butelii. Iarna gazul se termină în 4-5 zile. Buteliile se pot încărca la orice stație GPL, având același sistem de alimentare ca buteliile de pe mașini.

Apă – Rezervorul de apă curată variază între 100l. Consumarea acesteia depinde foarte mult de modul în care este dozată și de numărul de persoane; se poate termina atât în 4 zile cât și în una. Rezervorul se alimentează în benzinăriile care au stație Aer/Apă sau în aproape orice camping, folosind furtunul din dotare.

Q Există posibilități de campare în România?

Suprinzător, sunt chiar foarte multe. Din cauza faptului că acest gen de turism este, încă, insuficient promovat în România, oamenii tind să creadă că nu au unde merge cu autorulota. Pe lângă cele peste 60 de camping-uri acreditate, sunt foarte multe locuri ascunse, în mijlocul naturii unde poți campa off-camping. Există o aplicație care îți arată pe hartă toate camping-urile și ce dotări au, locuri unde au campat alți oameni off-camping și locuri de unde poți alimenta rezervorul de apă. (benzinării cu stație de apă sau campinguri care permit acest lucru) Această aplicație se numește park4night.

Q Pot conduce mai multi șoferi autorulota?

Nu impunm nici o limită legată de numarul de șoferi care vor conduce autorulota și nici nu este nicio taxă suplimentară. Toți șoferii trebuie să îndeplinească cerința internă: vârstă min 30 de ani și permis categoria B cu min 5 ani experiență.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori