Agenția de turism Voiaj4All este o companie înregistrată în România, cu sediul în București, care pune la dispoziția clienților săi servicii complete de călătorie, circuite, sejururi, croaziere, pachete speciale care includ acces la evenimente sportive și culturale din țară și din străinătate, campionate, concerte, sporturi extreme, bilete de avion, bilete de autocar (curse interne și internaționale) și întreaga gamă de asigurări (de călătorie, STORNO, medicale, RCA, CASCO, de locuință, de risc etc.).

Pe lângă pachetele și serviciile standard, agenția de turism #Voiaj4All permite personalizarea integrală a serviciilor de călătorie solicitate de client, conform preferințelor și bugetului disponibil.

Suntem flexibili și atenți la cele mai mici detalii, pentru a  furniza cele mai bune servicii turiștilor nostri, pentru că tratăm orice călătorie ca și cum ar fi experiența noastră proprie.

Fie că este vorba despre alegerea destinației de vacanță și a pachetului de servicii potrivit sau despre organizarea unui eveniment corporate, de tip teambuilding ori similar, clienții noștri pot conta pe noi pentru că activitatea agenției de turism Voiaj4All se bazează pe corectitudine, profesionalism și siguranță.

Vă așteptăm pentru că vrem să participăm la călătoria voastră de excepție!

Anunțuri

Oferta cu locuri limitate - beneficiaza prioritar! Sărbătorește un week-end minunat, la Predeal, celebrând Ziua Femeii. Invitat special: LUCAS MOLINA, dansator argentinian de Flamenco. Perioada: 4 - 6 martie 2022. Servicii incluse: 2 nopți x cazare la hotel de 3 stele, cu tip masă Demipensiune 2 x Mic dejun si 2 x Cină incluse/sejur, dintre care o Cină Festivă & Cocktail. Spectacol de Flamenco oferit de invitatul special. Și pentru ca relaxarea și răsfățul să fie depline, te poți bălăci în ciubăr.

Rezervă Acum

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Sâmbătă09:00 AM - 02:00 PM
  • Luni09:00 AM - 06:00 PM
  • Marți09:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 06:00 PM
  • Joi09:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori