Servus!

Sunt Cristina Brad, fost profesor de Arte plastice și decorative, Designer vestimentar și mama Annei și a lui Victor. Dragostea față de limbajul artistic și cea față de copii mi-au purtat gândurile către vestimentația de copii.

După câțiva ani în care mi-am dedicat activitatea mea de designer vestimentar doamnelor, oferind ținute deosebite și unicat, am simțit nevoia de a  începe o noua aventură. Astfel din dorința de a-mi satisface provocările a luat naștere Vilma, noul meu proiect de creați vestimentară.

De curând am început să creez în puținul timp liber, hăinuțe pentru copii și pentru recuzită foto.

Iată câteva idei cu ce v-as putea ajuta:
– outfits pentru botezuri sau alte evenimente
– piese vestimentare deosebite pentru diverse proiecte
– rochițe de maternitate și pentru mămici                                                    – seturi mamă copil/copii                    – ținute pentru sesiuni foto

Daaar, Sky is the limit iar mie îmi plac provocările!

Produsele Vilma sunt confecționate având în vedere dorința de a oferii produse deosebite calitativ dar în primul rând ca și design. Practic sunt doua direcții abordate: vestimentație de ocazie și linia minimalistă.

Piesele vestimentare de ocazie rezultate le gândesc ca și acele haine care sunt păstrate cu drag ca și amintire și sunt folosite la ocazii speciale de mai multe generații.

Creațiile minimaliste se focusează pe utilitate și confort și sunt gândite pentru a fi utilizate pe o perioadă cât mai lungă.

Ambele linii se mulează și zonei de recuzită de fotografie, fie ea fotografie de familie sau Fotografia în stil Artistic. Aici trebuie să menționez că se fac și piese unicat pe comandă în concordanță cu storyline-ul și scenografia aferente unor ședințe foto deosebite.

Atelierul Vilma chique atelier abordează o etică de lucru cat mai verde posibilă, cu stocuri minime axate pe comandă, maximizarea utilizării materialelor și minimizarea deșeurilor textile, focusarea in principal pe materiale naturale cu impact scăzut asupra mediului sau capete de serie și loturi de materiale textile care sunt desconsiderate de marii producători.

Zi cu soare!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori