Brandul Tiny Life, reprezentat juridic de Căsuțe Colorate SRL s-a născut din pasiunea pentru oameni şi natură, cu dorința de a mulțumii naturii pentru toate binefacerile pe care aceasta ni le oferă zi de zi, pentru a oferi posibilitatea și altor persoane de a se bucura de ea din plin.

Activitatea principală este asigurarea unei experiențe unice, în mijlocul naturii, prin oferirea posibilității de cazare într-o casă pe roți de tip ”tiny house”.

În cadrul Căsuțe Colorate sunt angajate un număr de cinci persoane, dintre care două provin din grupul vulnerabil (o persoană s-a aflat în sistemul de protecție al copilului, iar alta este cu dizabilitate locomotorie).

Impact social

90% este investit în trei programe sociale:

1. Familia, o școală fără vacanțe – este un program de educație parentală prin care ajutăm mamele cu un trecut dificil să pună bazele unor relații echilibrate cu copiii lor.

2. Părinte, copil, iubire – vine în completarea primului program oferind mamelor și copiilor lor ocazia să petreacă timp de calitate împreună. Le oferim acces la căsuțe și organizăm pentru ei drumeții în natură.

3. Vreau să îmi știu copilul în siguranță – asigură nevoile de bază ale unei familii cu posibilități reduse: haine și produse de igienă pentru mame și copii.Ne-am asumat, astfel, să facem viața mai ușoară și mai frumoasă pentru cel puțin 30 de cupluri mamă-copil, în fiecare an.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
  • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori