Sunt Roxana, mama a 2 fete minunate, iar de 5 ani am pus bazele conceptului TheCoachApproach prin care practic coaching-ul ca și stil de viață, îmbinând elemente din Programare Neuro-Linvistica (NLP) și Analiză Tranzacțională (AT) cu un strop de FUN.

Asta înseamnă că ajut omul să își descopere resursele pe care le deține, eliminând barierele și blocajele care îi stau în cale în a-și atinge potențialul și obiectivele. Și toate aceste în ritmul propriu, bucurându-se de viață în acest proces și celebrând fiecare reușită sau eșec.

Lucrez cu Femeia-Mamă, pentru că Mama este întâi Femeie cu dorințe și nevoi, cu valori și credințe, cu obiective și mix unic de resurse, talent și experiență, care odată descoperite, o ajută să mute munți. Și să devină un părinte sănătos pentru copiii săi.

Creștem următoarea generație de adulți întregi emoționali, doar dacă ne vindecăm de rănile trecutului și învățăm să ne trăim viața în conformitate cu sistemul de valori propriu și cu misiunea noastră pe Pământ.

Ghidez femeia-mamă cu blândețe, astfel încât să trăiască fiecare zi cu împlinire și bucurie, devenind ea însăși propriul ghid pentru viața să și a copiilor săi.

Mai multe despre mine

Sunt Roxana, mama a 2 fete minunate, iar de 5 ani am pus bazele conceptului TheCoachApproach. Prin acesta practic coaching-ul că și stil de viață,... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.