That Cosy Loft este un studio prietenos de fotografie. Realizăm ședințe foto de tip portret, branding personal, corporate, ședințe foto de familie, dar și pentru artiști, fotografie de produs sau fotografie de evenimente. Pasiunea pentru tot ce înseamnă vizual și frumos ne-a făcut cunoștiință și cu designul grafic și tot ce înseamnă branding, motiv pentru astfel de proiecte sunt mereu binevenite în studioul nostru.

Mai multe despre mine

Q Ce este o ședință foto de personal branding?

O ședință foto de personal branding este o sesiune de fotografie profesională concepută pentru a vă ajuta să vă exprimați identitatea și stilul personal în scopuri personale sau profesionale. Aceasta vizează crearea de imagini autentice și atractive pentru a vă promova pe dvs. sau pe afacerea dvs.

Q De ce ar trebui să consider o ședință foto de personal branding?

O ședință foto de personal branding vă oferă posibilitatea de a crea o imagine coerentă și profesională, esențială în brandingul personal sau în mediul afacerilor. Aceasta vă ajută să vă diferențiați și să vă conectați mai bine cu publicul dvs. țintă.

Q Care sunt avantajele ședințelor foto de personal branding?

Avantajele includ o identitate vizuală puternică, creșterea încrederii în sine, o prezență online mai atractivă și oportunități sporite de networking și promovare.

Q Cât timp durează o ședință foto de personal branding?

Durata unei ședințe poate varia în funcție de nevoile dvs. obișnuite, dar în medie, aceasta poate dura între 1 și 3 ore.

Q Cum mă pregătesc pentru o ședință foto de personal branding?

Pregătirea pentru o ședință foto de personal branding poate implica mai multe aspecte. Unul dintre ele este alegerea vestimentației potrivite, care să reflecte și să reprezinte stilul dvs. personal sau profesional. În plus, poate fi benefic să consultați un make-up artist, acesta poate evidenția trăsăturile dvs. și astfel ne asiguram ca veți arata impecabil în fotografii. De asemenea, definirea obiectivelor și a mesajului personal, precum și planificarea detaliilor pentru ședință, cum ar fi decorul și iluminarea, sunt pași importanți pentru pregătirea eficientă a unei ședințe foto de personal branding reușite.

Q Ce ar trebui să port la o ședință foto de personal branding?

Alegeți haine care vă reprezintă și reflectă stilul dvs. personal sau profesional. Discutați cu fotograful pentru sfaturi suplimentare.

Q Ce se întâmplă după ședința foto? Cum primesc imaginile finale?

După ședință, vom selecta și retușa cele mai bune imagini. Imaginile finale vor fi livrate în format digital

Q Pot folosi imaginile de la ședința mea de personal branding pe diferite platforme de social media și site-ul meu?

Da, puteți folosi imaginile editate și predate de noi pe diverse platforme de social media, site-ul web sau în scopuri de branding personal.

Q Care este diferența dintre fotografie de personal branding și portrete obișnuite?

Fotografia de personal branding se concentrează pe crearea unei identități vizuale coherente și pe transmiterea unui mesaj specific, în timp ce portretele obișnuite pot fi mai generale.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image