Am studiat design vestimentar la Universitatea de Arte și multă vreme am trăit cu impresia (de altfel, larg împărtășită) că estetica poate-o arăta frumos la expoziții, dar nu ai cum să trăiești din ea, darămite să reușești.
 
Pandemia, însă, ne-a întors lumea pe dos și ne-a dat multora răgazul să ne regândim principiile și valorile. lar eu am descoperit cum pot să valorific migala și precizia pe care le-am deprins îmbunătățind procese într-o companie de IT, pentru a crea din nou și a prospera.
 
E interesant, că sunt multe lucruri pe care ne gândim că n-ai cum să le-mpaci, dar uneori tocmai cele mai simple soluții se dovedesc și cele mai fericite. Acesta e filonul foarte “pământean” pe care-l urmează Teluric.
 
Recuperez pielea unor haine vechi sau din bucăți “imperfecte” și-i dau o nouă viață în genți și accesorii pe care le decorez cu tipare fluide, prin turnarea de vopseluri acrilice. Astfel, materialul care altfel ar fi irosit ajunge să dăinuie util poate chiar generații și să devină artă pe care o porți – pe umăr, pe spate, la brâu – și care-ți înfrumusețează lumea

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori