Am studiat design vestimentar la Universitatea de Arte și multă vreme am trăit cu impresia (de altfel, larg împărtășită) că estetica poate-o arăta frumos la expoziții, dar nu ai cum să trăiești din ea, darămite să reușești.
 
Pandemia, însă, ne-a întors lumea pe dos și ne-a dat multora răgazul să ne regândim principiile și valorile. lar eu am descoperit cum pot să valorific migala și precizia pe care le-am deprins îmbunătățind procese într-o companie de IT, pentru a crea din nou și a prospera.
 
E interesant, că sunt multe lucruri pe care ne gândim că n-ai cum să le-mpaci, dar uneori tocmai cele mai simple soluții se dovedesc și cele mai fericite. Acesta e filonul foarte “pământean” pe care-l urmează Teluric.
 
Recuperez pielea unor haine vechi sau din bucăți “imperfecte” și-i dau o nouă viață în genți și accesorii pe care le decorez cu tipare fluide, prin turnarea de vopseluri acrilice. Astfel, materialul care altfel ar fi irosit ajunge să dăinuie util poate chiar generații și să devină artă pe care o porți – pe umăr, pe spate, la brâu – și care-ți înfrumusețează lumea

Mai multe despre mine

teluric-design_style-28-21efb29a
Am studiat design vestimentar la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iași și multă vreme am trăit cu impresia (de altfel, larg împărtăși... Citește mai mult

Cupoane de Reducere

10% Reducere la Prima Comanda

🌟 10% reducere 🌟 Știați că dacă vă

🌟 10% reducere 🌟 Știați că dacă vă înscrieți la newsletter-ul Teluric, veți primi o reducere de 10% la prima comandă? Și cine nu vrea un cadou ca acesta? Și fiți siguri că trimitem doar actualizări importante ale magazinului și/sau oferte speciale, așa că, dacă doriți să aflați primii despre ele, grăbiți-vă să profitați de această oportunitate acum! Vizitați site-ul nostru și abonați-vă sau verificați butonul de inscriere pentru acces rapid și ușor. După confirmare, veți primi codul de reducere în căsuța dvs. de e-mail.

INSCRIE-TE AICI

Copiază în clipboard

Copiază

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.