Misiunea noastră

Am construit comunitatea noastră pe baza misiunii pe care o avem: Să creăm un spațiu unde educația este îmbunătățită și devine accesibilă tuturor indiferent de vârstă.

Ne dorim să vă ajutăm la procesul de învățare prin tehnici moderne, astfel încât să puteți ajunge la nivelul următor și să vă atingeți obiectivele.

Educație fără limite, accesibilă global și definită de ritmul și nevoile voastre.

Mai multe despre mine

7 Recenzii pentru Studiaz

Stroie Maria

1 Recenzii

O experienta completa

5.0/ 5

Am avut 1 sesiune de consultanta pentru crearea unui curs cu Ana si pot spune ca am plecat cu toate informatiile necesare dar si cu sfaturi si recomandari foarte utile. Ana este o persoana calda si furnizeaza informatiile intr-o maniera profesionala si prietenoasa in acelasi timp. Abia astept sa colaborez cu ea pentru a urca cursurile pe platforma Studiaz. O recomand cu tot dragul!

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Mulțumesc mult! Mă bucur enorm că te-a ajutat discuția noastră și te aștept să urci cursul pe platformă și să devii trainer Studiaz!

Roxana-Stefania

1 Recenzii

Am primit informații prețioase

5.0/ 5

Mulțumesc, Ana, pentru timpul acordat. Mă bucur tare mult că am reușit să vorbesc cu tine și am primit informații valoroase despre cum să îmi creez propriul curs. Ai o energie tare faină, iar lucrurile pe care le faci arată întocmai profesionalismul tău. Am primit răspunsuri la toate întrebările, clarificări și sfaturi foarte utile! Mulțumesc încă o dată! Te recomand cu mare, mare drag!

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Cu mare drag! Mă bucur enorm că te-a ajutat discuția noastră și te aștept să urci cursul pe platformă și să devii trainer Studiaz!

Focioros

1 Recenzii

A fost extraordinar

5.0/ 5

Mulțumesc, pentru o întâlnire de excepție, faci parte din categoria celor pe care îmi doresc sa ii păstrez aproape, sa colaboram, iar energiea de care dai dovada se simte, îmi doream ca ora de ieri sa tina mai mult, îți mulțumesc pentru oportunitatea de a învață ceva nou.

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Cu mare drag! Mulțumesc și eu! Mă bucur enorm că te-a ajutat discuția noastră și te aștept să urci cursul pe platformă și să devii trainer Studiaz!

Crissss

1 Recenzii

Minunata experienta

5.0/ 5

Ana este o persoana care ofera o foarte mare claritate prin expunerile ei, face totul sa para foarte simplu si foarte accesibil. Este o persoana armonioasa si foarte organizata. E minunat sa lucrezi cu ea!

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Mă bucur enorm că discuția noastră despre crearea de curs online înregistrat îți este de folos! Te aștept să publicăm propriile tale cursuri pe platforma studiaz.com și astfel să ajutăm cât mai mulți români!

Madalina Ciorba Dobre

1 Recenzii

O interacțiune super rapida și eficientă

5.0/ 5

Mulțumesc mult pentru timpul prețios oferit, dar și pentru numeroasele informații pe care le am primit de la tine! Apreciez mult munca ta, se vede cât de mult te implici, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! Sper sa devenim colaboratori cat de curând!

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Cu mare drag! Mă bucură să știu că informațiile despre crearea de curs online înregistrat îți sunt de folos! Și, da, chiar mi-ar plăcea o colaborare cu tine, deci aștept să te alături echipei de traineri Studiaz și să ajungem la câți mai mulți oameni cu cursurile tale!

Paula Baciu

1 Recenzii

Wow

5.0/ 5

Ana este dedicata în ceea ce face. Cu un astfel de om în dreapta ta, nu poți decât vedea orizonturi largi. Asta m-a făcut pe mine sa vad ședința noastră lunga și Faina. Sunt recunoscătoare pentru calitatea și volumul de informații primit gratis. Ana, you rock girl! Thank youu

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Mă bucur că ți-am fost de folos și ai mai multă claritate în ceea ce privește crearea de curs online înregistrat!

Adriana Nastasoiu

1 Recenzii

Suuupeeer

5.0/ 5

Am avut o consultanță de 45 minute cu dna Ana Maria Gugu. In aceste 45 de minute au fost atâtea informații prețioase, sfaturi și răspunsuri cât în 2 ore. Extrem de profesionistă și totodată caldă, m-a ajutat să înțeleg lucruri pe care nu le știam, fiind în urmă cu tehnologia. Mi-a dat curaj , mi-a dat speranță și cu siguranță vom mai colabora . In viitor. Recomand din toată inima.

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Ma bucur extrem de mult ca ti-a fost de ajutor!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori