Afacerea mea constă în prestarea de servicii de content writing și copy writing, atunci când e nevoie, asta așa, foarte oficial spus.

Practic, îi ajut pe ceilalți să își pună ideile în cuvinte care să fie relevante și pentru ei înișiși, dar și pentru clienții lor.

Am început pentru că deja scriam pentru alții însă nu într-un mod organizat și oficial ci mai mult intuitiv. Odată ce am făcut o serie de cursuri în zona asta și au început să mi se așeze gândurile din ce în ce mai bine, am ajuns să îi dau și o formă legală și să încep să preiau diferite proiecte și din afara cercului de cunoscuți.

Serviciile mele se adresează oricui are nevoie să își pună gândurile pe hârtie într-o manieră structurată și atractivă, adică oricui are nevoie de o poveste.

Am lucrat până acum cel mai mult cu femei cu afaceri mici și mijlocii care vor să se concentreze pe creșterea afacerii, fără a avea neapărat grija scrisului, care poate nu le face o deosebită plăcere și le ocupă timp prețios.

1 Recenzie pentru StorySpelling by Alexandra Ciucanu

Adina

1 Recenzii

Scriere de pus la rana

5/ 5

Ati auzit de scriere cu praf de magie? Lasati tot ce faceti acum si dati un click pe https://storyspelling.ro/category/storytelling/. Daca ce scrie Alexandra Ciucanu aici ar fi o carte, ar fi genul de carte pe care o citesti fara sa-ti fie foame sau sete. Sunt cuvinte care mangaie sufletul si scot la lumina ce insesi protagonistele nu au vazut in ele.

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Mulțumesc tare mult, dragă Adina! Ești minunată!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.