Suntem un cuplu de tineri din inima României, energici, pasionați de tot ceea ce înseamnă social media, grafică, marketing, scris și, practic, de frumos. Doar suntem tineri, nu?

👧, adică eu, cea care scrie acest text, activez în acest domeniu de peste 5 ani. Aveam 14 ani și ceva, aproape 15 când am avut primul meu client. Mi-a cerut câteva articole de blog. Mai apoi, a venit un alt domn, căruia i-a trebuit să îi fac SMM pe pagina de Instagram. A fost dragoste la prima vedere. În prezent fac SMM, articole de blog (optimizate SEO sau nu), texte de copy și multe, multe altele.
👦, adică iubitul meu și cealaltă jumătate care întregește Sketch ‘n Create, activează în domeniu de ceva mai puțin timp decât mine, dar experiența lui în ceea ce înseamnă grafică este de inegalat. Totodată, este unul dintre cei mai deștepți oameni cu care am avut ocazia să discut și scrie foarte bine, extrem de bine. Lucru care se poate dovedi prin vastul lui portofoliu.

🌞 Legat de noi ca și echipă, suntem o echipă tânără, avem fiecare 20 de ani, suntem energici, ne place să lucrăm, social media este una dintre pasiunile noastre și, cel mai important, punem nevoile clientului și ale business-ului său pe primul plan.

Mai multe despre mine

Cupoane de Reducere

image
25
Dă-i viață brand-ului tău!

Bună, bună! Noi suntem o afacere mică, formată din doar două persoane, adică eu și partenerul meu de viață, care, din fericire, a devenit partenerul meu de business. Noi ne ocupăm cu absolut orice înseamnă social media, deci promovare organică, promovare plătită, branding (logo, naming, carte de vizită, flyere, etc), content writing (articole de blog, newsletters, texte pentru social media, etc), copywriting (texte pentru ads, advertoriale, copy pentru site, etc.), graphic design și multe, multe altele, dar dacă te interesează ceva anume, te rugăm să ne contactezi. Reducerea se aplică oricărui serviciu. :) Contactează-ne la adresa de e-mail contact@sketchncreate.online, iar noi îți vom răspunde cu mare, mare drag!

Hai să discutăm!

Copiază în clipboard

Copiază

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori