Cărți pentru copii și tineri, perfecte dacă cititorul

👉 este pasioant de youtube, urmărește cu maxim interes vloggeri, diverse videouri. Celor mai mulți li se pare un lucru foarte simplu, din care poți câștiga bani extrem de ușor. Și mulți. Și repede.

„Secretele unui puști afacerist” distrug astfel de mituri și construiesc o imagine corectă despre ceea ce ȋnseamnă munca spre profit.

👉 are idei, pasiuni ce pot fi transformate ȋn afacere. Important este obiectivul, curajul și puțină ȋndrumare. Nu bani, așa cum cred unii. Iar atunci când pasiunea ȋi este validată de cumpărători, ȋncrederea ȋn forțele proprii este mare. Iar bucuria vânzării o depășește pe cea a profitului.
Seria “Secretele unui puști afacerist” sunt cărți care pot da startul unor afaceri profitabile.

👉 este curios despre tot ceea ce este ȋn jurul lui. Iar dacă realitatea ȋnseamnă afaceri (chiar dacă nu este ȋntotdeauna evident, fără afacerile profitabile nu mai știm să trăim – medicamente, curent electric, chiar și călătoriile) ȋntrebările sunt din această realitate.

Cărțile „Secretele unui puști afacerist” vin cu umor și exemple concrete ce explică lumea banilor, băncilor, comerțul, marketingul:

Mere verzi și roșii

Culoarea banilor

Sare și piper

Motivul nr. 1 enumerat de specialişti pentru care copiii (doar unii copii, desigur) refuza sa citeasca este formatul cartilor considerat de ei neatractiv sau neinteresant.
Si atunci ce facem? Pai iata: SUPRACOPERTA PERSONALIZATA, adica o “învelitoare” pentru coperta originala, realizata de graficieni pentru fiecare copil, in acord cu pasiunea lui.
Iubeste jocul pe calculator – in regula, personalizam Supracoperta cu imagini chiar din joc si ii dedicam cartea in culoarea preferata. Vrea sa stea pe-afara toata ziua? Perfect, avem TRICOURI CU BANI care atrag priviri si SUPRACOPERTA PERSONALIZATA cu sportul preferat.

„Horia nu este un cititor, a fost nevoie mereu să îl împingem de la spate pentru fiecare pagină. Am rămas cu gura căscată când l-am gasit într-o dimineaţă trezit înainte de pregătirile de plecare la şcoală, pentru a mai citi puţin din cartea „Secretele unui puşti afacerist”. Din curiozitate am răsfoit-o şi eu, este captivantă şi frumos scrisă.” Anca S.

Plecând de la dorinţa lui Ral de a deveni afacerist şi a lui Max de a deschide o galerie de artă online, însoţiţi de zâmbete pe tot parcursul lecturii, explicăm prin exemple concrete noţiuni de comerţ care ajută deopotrivă copii şi părinţi să înţeleagă lumea în care trăim.

Întrebările sunt formulate împreună, cititor şi personaje, tot împreună sunt găsite şi răspunsuri. Poveştile afacerilor sunt construite prin observare, analiză, dezbatere, gândire critică, dezvoltând astfel abilităţi importante. Copiii prind curaj să schimbe lucrurile numai dacă înţeleg DE CE şi CUM pot face asta.

„Chiar este cadoul perfect! Educaţie financiară pentru copii şi multe informaţii de cultură generală, toate povestite în viziunea unui puşti extrem de inteligent şi talentat. Cu întâmplări interesante şi haioase care te fac să un laşi cele două volume din mână până nu le citeşti din scoarţă în scoarţă.”  Iris P.

Într-un limbaj simplu şi zglobiu, seria „Secretele unui puşti afacerist”

 • arată cum a schimbat lumea în care trăim, apariţia banilor;
 • decodifică publicitatea în aşa fel încât copiii să nu mai poată fi manipulaţi;
 • definesc mixul de marketing (cum sunt inventate produsele, cum se stabileşte preţul, unde se vând şi cum se fac cunoscute);
 • explică relaţii bancare: creditarea, economisirea, garantarea, evaluarea, dar şi importanţa cumpătării;
 • cardurile bancare, instrumente de plată, au sensul corect şi pentru copii – nu conţin bani, ci dau acces la bani;
 • detaliază internetul cu bune, cu rele
 • magazinul online devine o afacere reală, copiii îndemânatici vor prinde curaj să inoveze – cu ajutoriul părinţilor îşi vor putea vinde electronic produsele create.
 • identifică pas cu pas motivele pentru care merită sau nu merită cumpărat ceva
 • termeni precum merchandising, valore, distribuţie, investiţie, negociere vor face partie din limbajul cititorilor.

La finalul unor lecturi plăcute cu multe râsete pe parcurs, copiii vor fi mai înţelegători cu bugetul familiei, vor şti despre ce vorbesc părinţii când se referă la bani sau cumpărături.

Pentru a exersa şi limba străină, cartea „Secretele unui puşti afacerist – mere verzi şi roşii” este disponibilă şi în engleză: “The Secrets of a Business-Bubbly Kid – Red and Green Apples”.

Cu detalii suplimentare şi imagini: www.secreteleunuipustiafacerist.ro

Mai multe despre mine

Q Pentru ce varste sunt cartile?

9-14 ani

Q De unde se pot achizitiona?

Website: www.secreteleunuipustiafacerist.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/secreteleunuipustiafacerist
platforma emag: https://www.emag.ro/search/secretele+unui+pusti+afacerist?ref=autosuggest_keyword1%252Csearch_bar_secretele%2Bunui%2Bpusti%2Bafacerist

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni09:00 AM - 05:00 PM
 • Marți09:00 AM - 05:00 PM
 • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
 • Joi09:00 AM - 05:00 PM
 • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image