Cred că cele mai importante dificultăți în parenting-ul de azi este pentru că mama nu se simte femeie etc. om adevărat, întreg cu un model interior al lumii coerent de la care să nu se abată. Acesta este scopul meu cu această comunitate: să ajut cât mai multe mame să devină conștiente și să își propună lucruri pe care să le urmeze, în mod intenționat. Combustibilul principal al mămicii care trăiește conștient este iubirea de sine și încrederea în sine.
Cred că totul începe cu relația cu tine. Și aceasta va fi esența. TU în centru, TU cu tine, TU cu cei din jur. TU nu poți fi total altul cu copilul tău. Mai devreme sau mai târziu vei arăta cine ești. Tu nu poți să fii un om rău, ostil cu alții și bun de nu mai poți cu copilul tău. Nu credem în astfel de iluzii.
Prin această comunitate, vom scăpa și de iluzia de a crede că suntem buni PENTRU ai noștri copii… Adevărul e că suntem buni pentru NOI: noi ne transformăm, iar ei doar ne ajută !
Am cursuri online, ședințe de coaching și serviciul MoMail pentru mămicile care vor să primească direcții și feedback-uri în scris.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.