Scoala de Stiinte Spirituale s-a nascut din dorinta de a oferi o cale accesibila si rapida pentru cautatorul spiritual al societatii moderne, o cale integrata cu ritmul alert al vietii familiale si sociale, cariera, responsabilitati si dorinte personale.

Misiunea scolii este aceea de a indruma si de a preda principiile spirituale, legile divine si vechile invataturi intr-o maniera adaptata intelegerii si viziunii omului din anii 2020, precum si prin prisma actualelor descoperiri si teorii stiintifico – spirituale, in care se pune accent pe liber arbitru, iesire din matrix si capacitati uimitoare ale omului.

Indiferent de ramura din care fac parte (astrologie, numerologie, tarot, simbolistica, religie si filosofie, meditatie ghidata…), cursurile predate in cadrul Scolii de Stiinte Spirituale sunt concepute de traineri cu vasta experienta in aceste domenii, astfel incat sa ofere beneficii multidimensionale: cunoastere, aplicabilitate imediata in viata personala, dezvoltare, progres si evolutie rapida pe toate planurile!

Un nou mod de a intelege eternul adevar despre relatia dintre om si univers se deschide inaintea noastra pe masura ce avansam in Noua Epoca – nu cum a fost in trecut, ci cum este necesar acum! Credem in eliberarea Omului din tipare, in abilitatea sa de a contribui la crearea propriei realitati, precum si in perfectiunea Universului si a intregii Creatii!

Fondator Scoala de Stiinte Spirituale:

Barbara Bacauanu (astrolog/ numerolog/ autor cursuri dezvoltare personala)

Domenii de interes si concepte predate

Cele mai valoroase si vechi stiinte, considerate sacre si pana in prezent oculte – Astrologia, Numerologia, Tarotul, Simbolurile, Arhetipurile si Ritualurile oculte – sunt dezvaluite cursantilor, alaturi de concepte actuale de psihologie transpersonala, fizica cuantica, neuroplasticitate sau epigenetica. Din domeniile noastre de interes fac parte si cursurile de dezvoltare personala bazate pe meditatie ghidata, vizualizare creativa si afirmatii pozitive. Poti citi despre fiecare categorie de cursuri urmand linkurile de mai jos!

– Cursuri Astrologie

– Cursuri Numerologie

– Cursuri Tarot

– Cursuri Meditatie ghidata

– Cursuri Religie si Filosofie

Momentan, in grila noastra de cursuri active (cursuri dezvoltare personala si programe transformationale), poti participa la urmatoarele programe:

Seria de programe transformationale bazate pe arhetipuri de tarot, ritualuri si meditatii ghidate

Seria de programe transformationale bazate pe astrologie

Seria de programe transformationale bazate pe numerologie

Seria de programe transformationale bazate pe meditatii ghidate si afirmatii pozitive

​​

Modalitate de predare​

Deoarece informatia nu a fost niciodata mai accesibila ca in momentul prezent si pentru ca dorim sa ne adresam cat mai multor persoane ce se afla pe calea evolutiei si a lucrului cu sinele, am parasit sala de clasa si am investit intr-o platforma de studiu profesionala care poate fi accesata online, de oriunde si oricand.

In functie de necesitatile si de preferintele fiecarei tipologii de cursant, am organizat cursurile in trei variante de predare:

1. Cursuri SelfLearning

2. Cursuri cu predare mixta

3. Cursuri Online/ Live

Apasa aici pentru a afla care este varianta de studiu care ti se potriveste cel mai bine.

Comunitati de cursanti si cont personal

Telul nostru este acela de a reuni in acelasi loc persoane dornice de cunoastere si dezvoltare personala cu indrumatori valorosi din intreaga lume. In acest sens, am creat in spatele tuturor cursurilor prezente in Scoala de Stiinte Spirituale cate un spatiu virtual in care toti cursantii participanti pot dialoga pe teme de interes, pot schimba pareri sau pot pune intrebari. Cursurile la care se participa se regasesc in contul personal de cursant al fiecaruia. Citeste mai multe despre modalitatea prin care iti poti realiza gratuit un cont de cursant si care sunt beneficiile sale aici.

Oferte si bonusuri​

Deoarece tinem la fidelizarea cursantilor nostri, precum si la posibilitatea ca acestia sa poata participa la mai multe cursuri de dezvoltare personala intr-o forma continua sau concomitenta, venim in intampinarea ta cu scheme de bonusuri, reduceri si cadouri. Consulta pagina noastra cu oferte aici.

Tabere si evenimente periodice

​Tinem sa ne cunoastem si in afara salilor de curs sau a mediului online, asadar organizam in fiecare an tabara de astrologie, numerologie si tarot, in care sunt asteptati toti cursantii nostri. Iti povestim mai multe despre activitatile desfasurate in tabere, evenimente speciale si drumetii aici!

Recunoastere si acreditare​

Pe langa programele de dezvoltare personala pe care le oferim si pentru care se elibereaza atestate de participare/ evaluare din partea Scolii de Stiinte Spirituale, venim in intampinarea absolventilor nostri si cu posibilitatea de a-si forma o cariera din ceea ce studiaza. Scoala noastra este acreditata din 2015 de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor din Romania pentru a sustine programe de formare profesionala in ocupatia de astrolog. Diploma de astrolog este certificata de Ministerul Muncii si al Educatiei si are recunoastere internationala. Cu aceasta diploma, se poate profesa legal si se poate deschide cabinet de astrolog. Afla mai multe despre diplomele obtinute in cadrul scolii aici.

Colaborari si Parteneriate​​

Deoarece dorim ca scoala de stiinte spirituale sa inglobeze o paleta mai mare de discipline din sfera stiintelor spirituale si a dezvoltarii personale, suntem deschisi sa colaboram cu traineri, indrumatori, profesori, formatori sau terapeuti ce se aliniaza viziunii noastre! Daca consideri ca am putea lucra impreuna, acceseaza aceasta pagina si haide sa facem cunostinta!

Blog si resurse gratuite​

Desi inca la inceput, in sectiunea Blog ne dorim sa impartasim materiale gratuite despre temele abordate in scoala – astrologie, numerologie, tarot, terapii complementare, meditatie ghidata, stil de viata, noi teorii si filosofii. Totodata, suntem deschisi oamenilor care doresc sa contribuie cu articole personale si sa publice in siteul nostru. Daca esti interesat de aceasta colaborare, citeste mai multe aici!

Indrumatori

Indrumatorii Scolii de Stiinte Spirituale sunt formatori acreditati, traineri, profesori sau profesionisti in domeniul pe care il predau, astfel incat participantii la programe sa beneficieze de cea mai buna instruire si de cele mai valoroase informatii.

Consultatii personale, indrumare spirituala si programe unu la unu

Pentru persoanele care doresc ca parcursul dezvoltarii personale/ spirituale sa fie asistat de catre un indrumator cu vasta experienta sau vor sa primeasca indrumare pentru situatii specifice, oferim consultanta personalizata (astrologie, numerologie, terapii complemetare), online sau la cabinet. Consulta pagina aceasta unde iti povestim pe larg despre toate serviciile!

Contact

Pentru a lua legatura cu noi, acceseaza sectiunea contact sau pagina de FaceBook a scolii. Totodata, nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a te putea notifica de cate ori apar cursuri noi sau oferte!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni12:00 AM - 12:00 AM
  • Marți12:00 AM - 12:00 AM
  • Miercuri12:00 AM - 12:00 AM
  • Joi12:00 AM - 12:00 AM
  • Vineri12:00 AM - 12:00 AM
  • Sâmbătă12:00 AM - 12:00 AM
  • Duminică12:00 AM - 12:00 AM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori