Mă numesc Nicoleta-Claudia Toma și am început să-mi ascult inima în anul 2015, creionând povestea “Semn În Cartea Ta” în inima Transilvaniei, loc unde m-am născut și trăiesc. Poveste faină ce continuă și acum, aici la Romanian Fairy Tales ® , prin care cos împreună cu mama mea Ecaterina Toma și soacra mea Judit Csiszar, interpretez conform viziunii personale și dau în păstrare esența modelelor tradiționale românești astfel rezultate sub forma unui semn de carte elegant, celui care alege să-l pună la adăpost în cartea sa.

Romanian Fairy Tales ®  a început să prindă contur din nevoia de a mă perfecționa și în alte meșteșuguri pe lângă cel al cusutului. Fascinată fiind de modul în care simbolurile universale au fost preluate în ornamentica noastră populară, au fost adaptate diferit de la o zonă la alta, îmbogățite cu diverse influențe și îmbinate atât de frumos în purul nostru stil românesc, am simțit că pot readuce aceste simboluri în viețile noastre de zi cu zi sub diverse forme și că nu mă pot opri doar asupra uneia dintre ele. Și am învățat, am fost ucenic și iar am învățat.

Împreună cu soțul meu Csiszar Barna am început să realizăm obiecte de decor din ceramică și lemn ce poartă pecetea amestecului Transilvănean așa cum îmi place mie să-l denumesc datorită influențelor maghiare și săsești ce completează și îmbogățesc specificul zonei în care ne-am născut. Pasiunea lui pentru iluminat și tâmplărie o veți regăsi materializată tot aici la Romanian Fairy Tales ®  și vă invit să o regăsiți însuflețită în obiectele de decor sau de iluminat pe care el le realizează.

Ne propunem să creăm schimbări pozitive prin realizarea manuală de accesorii frumoase și unice din materiale naturale prietenoase cu mediul înconjurător și cu noi oamenii, alese din surse locale ecologice și durabile, care să aducă bucurie în casele și în viețile clienților noștri precum: lemnul, inul, cânepa, papura, rafia, celuloza.

Toate produsele Romanian Fairy Tales ® sunt realizate manual, investim în fiecare din ele cea mai de preț resursă: Timpul , ore bune care nu se mai întorc. O mică investiție comparativ cu ceea ce câștigă tradiția românească și anume: Viață.

Mai multe despre mine

Romanian Fairy Tales ® PRODUSE REALIZATE MANUAL CU UN STROP DE FLER TRANSILVĂNEAN Toate produsele Romanian Fairy Tales ® sunt realizate m... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.