Nu cred că există problemă pe care terapia subconștientului să nu o poată rezolva!

Sunt consilier pentru dezvoltare personală, hipnoterapeut certificat, mental coach și trainer acreditat, antreprenor, mamă și psiholog în formare. Sunt pasionată de educație și mintea umană, iar în prezent lucrez cu oameni pentru a-i ajuta să-și depășească fricile, să se descopere și să atingă cea mai bună versiune a lor, să găsească echilibrul din viața lor și drumul spre o viață împlinită.

ReMind Academy este tot ceea ce am învățat de-a lungul timpului din experientele personale, cele cu clienții sau prin cursurile și sutele de cărți citite. 

ReMind Academy se adresează antreprenorilor care se confruntă cu frici sau blocaje în dezvoltarea propriului business, dar se adresează și celor care vor să-și restabilească legătură cu mintea subconștienta pentru depășirea blocajelor, frici, anxietate, dezvoltare personală, relații sau încredere în sine. 

Folosesc tehnici combinate de mental coaching, hipnoza, autohipnoza și mindfulness pentru restabilirea relației cu subconștientul, singurul care aproba schimbările reale din viata noastră, prin transformarea și actualizarea structurilor vechi pentru ca orice vis sa poată fi transformat în realitate.

Nu timpul le rezolvă pe toate! Tu o faci, iar eu sunt aici să te ajut!

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori