Ce e frumusețea, dacă nu un zâmbet sincer și candid, venit direct din suflet?

Bine te-am găsit! Suntem Qi Cosmetics™ și de mai bine de 6 ani creăm cele mai frumoase zâmbete cu ajutorul liniei noastre complete de îngrijire naturală. Realizate cu multă pricepere, cu grijă completă față de piele, cu dragoste față de inovație și cu extremă responsabilitate, dermato- cosmeticele noastre sunt menite să protejeze, să vindece și să înfrumusețeze deopotrivă, într-un mod discret și complet natural.

Aici, în laboratorul nostru, experții noștri testează zilnic rețete noi menite să te încânte și să te ajute, folosind exclusiv ingrediente proaspete și organice, fiecare produs ce urmează a ajunge la tine fiind realizat manual, testat într-un mod 100% etic, avizat ca fiind microbiologic pur și certificat ca atare la final. În plus, avem grijă să concepem doar serii limitate, pentru a ne asigura de faptul că vei beneficia de cosmeticele cele mai proaspete, produsele fiind individual turnate în recipiente sterilizate, cântărite cu precizie și trecute printr-un nou control al calității înainte de a fi ambalate cu grijă și livrate mai apoi la ușa ta.

Dincolo de frumusețe și de răsfățurile naturale, credem și în faptul că o lume mai bună trebuie să înceapă cu noi și cu deciziile pe care le luăm în fiecare zi.

Tocmai de aceea, din respect față de natură, avem grijă să folosim numai ingrediente provenite din surse sigure și controlate, precum și ambalaje reciclabile, procesul de valorificare ulterioară a acestora fiind preluat de către o companie avizată de către Ministerul Mediului.

Ne opunem întru totul testării pe animale și evităm agenții dăunători mediului, motiv pentru care parabenii, glicolul, uleiul mineral, sulfații, pesticidele sau coloranții alimentari lipsesc cu desăvârșire din produsele noastre.

Realizate exclusiv cu unturi și uleiuri naturale si certificate ecologic,  extracte botanice pure și active eficiente, gama noastră de cosmetice include produse destinate ingrijirii tenului, corpului și părului. Majoritatea produselor sunt unisex, deoarece credem că îngrijirea sănătoasă trebuie să fie accesibilă tuturor.

Dincolo de produsele noastre organice, suntem mereu aici pentru a te ajuta să alegi inspirat, responsabil și conform nevoilor tale, considerând că termenul de „client” ar trebui înlocuit cu cel de „prieten”, fie și într-un cadru virtual. Astfel, vei găsi aici, în „casa” QI Cosmetics, sfaturile și ajutorul de care ai nevoie, pentru a putea radia în continuare, așa cum meriți.

La final, te îmbrățișăm cu drag și îți mulțumim că ales să faci parte din comunitatea noastră, amintindu-ți ceva ce știai deja:

E natural să îți dorești să fii frumoasă. Alege astfel frumusețea naturală.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori