Buna ziua,

Mă numesc Costina Dinulescu. Am studiat la Universitatea Națională de Arte București, iar primul meu job a fost că ilustrator în publicitate, azi având rolul creativ de Senior Art Director. Pe lângă scris, înclinațiile artistice și pasiunea pentru ilustrații mă îndeamnă să realizez în timpul liber portrete pentru copii.

https://www.facebook.com/portretedepovestecoloredpencils

În urmă cu 2 zile (25 mai) am avut lansare de carte pentru copii, cu subiect bullying, scrisă și ilustrată de mine, “Oty și creionul magic“. Îmi doresc din tot sufletul să ajungă la cât mai mulți copii, în speranța că poate ajută.

„Oty și creionul magic” tratează cu succes problema bullyingului printr-un scenariu fantastic, prietenos cu cei mici, și le arată cum pot combate acest fenomen apelând la puterea legăturii părinte-copil și a emoțiilor pozitive.

Cum îi ajută cartea pe cei mici?

Realizează puterea propriilor cuvinte și gesturi;

Le arată urmările actelor de bullying și de ce nu trebuie să le dea curs;

Înțeleg importanța relației cu părinții și că pot apela la ei oricând au de-a face cu bullyingul;

Învață diferența dintre emoțiile pozitive și cele negative;

Ajung să se aprecieze mai mult pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce văd în oglindă;

Își pot crea mai ușor legături armonioase cu cei din jur.

Mai multe despre mine

5 Recenzii pentru Portrete de poveste

Ema

1 Recenzii

O carte pentru suflet

1.0/ 5

O cunosc pe Costi de atatia ani, in atat de multe ipostaze diferite: prietena, sotie, mama, confidenta.. si in oricare din ele isi face treaba de milioane! Acum, drept scriitoare si ilustratoare a unei carti de suflet, nu face decat sa intregeasca poza unui om minunat, cu care ma mandresc tare! Recomand cu mare drag cartea ca un ajutor in depasirea unei probleme atat de delicate ca bullyingul, dar si pentru minunatele portrete!

Această recenzie a fost …?

Aliah

1 Recenzii

O experienta minunata și utila celor mici

5.0/ 5

Cartea tratează una din cele mai mari probleme ale societății, copii și adulți deopotriva, bullyingul, și o tratează foarte bine, pe înțelesul celor mici. Povestea lui Oty este una cu peripeții, din care singurel învață din greșeli și ii face pe cei mici sa înțeleagă ca uneori, cuvintele dor și lasă urme mai adânci decât credem. O recomand cu căldură!

Această recenzie a fost …?

Brigitta

1 Recenzii

O carte pentru cei mici si pentru cei mari

5.0/ 5

Costina a scris si a ilustrat prima ei carte despre bullying, “Oty si creionul magic”. O poveste emotionantå, care vine în ajutorul pårintilor care doresc så îi învete pe cei mici despre puterea cuvintelor. Tare mândrå så o cunosc! Felicitåri si succes, draga mea! 🧡

Această recenzie a fost …?

Magda

1 Recenzii

O poveste de viata frumos ilustrata

5.0/ 5

Toata povestea transmite multa emotie si caldura iar prezenta mamei este atat de vie, incat ii simti durerea fizic, e durerea unei mame a carei copil se foloseste de bullying pentru a-si astupa propria suferinta si neintelegere dar totodata este si durera unei mame a carei copil esti victima bullyingului si asta ca mama stie cel mai bine, caci este vorba de o bucatica din ea. Acesta e si motivul pentru care ea apare ca umbra in spatele copilului, sunt 2 identitati intruna singura. Creionul magic este o metafora bine gandita, este obiectul pe care fiecare din noi il avem la dispozitie fara insa sa stim ca-l avem si fara a sti cum sa-l folosim corect, este VOINTA noastra de face lucruri fie bune, fie rele. Personajul principal este bine conturat, este un “produs” al societatii de azi, unde consumerismul, preocuparea pentru aparente, asptectul fizic si pozitia sociala inabusa adevarata valoare a unei fiinte. E strigatul “disperat” al unui mic OM in devenire care de fapt se vrea frumos pe dinauntru…. Sa nu mai mentionez ilustratiile care sunt atat de bine realizate, incat ai impresia ca pot iesi din pagini oricand si incep sa-ti vorbeasca. E o poveste scrisa frumos cu un mesaj puternic, emotionanta si empatica!❤️

Această recenzie a fost …?

Lidia

1 Recenzii

Un subiect mare scris pe limba celor mici

5.0/ 5

Bullyingul. O problema cu care ne intalnim la orice varsta, dar lasa cele mai mari sechele in randul copiilor. Felicitari pentru modul firesc in care a fost transpus subiectul intr-o frumoasa poveste pentru cei mici. E nevoie de carti prietenoase, scrise pe limba lor, care sa ii invete, mai intai de toate, sa fie oameni frumosi.

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori