Bună, sunt Florentina, am 34 de ani, și în podul casei din Comuna Bertea creez așternuturi traditionale. Așa îmi place să mă prezint, cuprinde esențialul. Am început să lucrez acum 7 ani, până în acel moment nemaiavând intersectări cu croitoria. Am vrut să realizez o față de pernă personalizată pentru fetița mea cea mare, Maria, așa că am apelat la ajutor din partea unei rude care lucre în domeniu de foarte mulți ani. Așa a început totul, am pornit pe acest drum cu o mașină de cusut casnică, lucrând în casă, pe unde și când puteam. Am început să realizez seturi pentru copii și bebeluși (rucsăcele, apărători pătuț, pernițe diverse forme), apoi trecând prin tot acest proces mi-am achiziționat o mașină de brodat casnică și am început să brodez motive tradiționale.

Momentan lucrez singură, dar viitorul nu este acesta. Voi avea nevoie de o echipă puternică, cu multă răbdare și dragoste pentru tradițional.

Realizez în principal seturi de lenjerii cu motive tradiționale brodate, perne decorative cu motive tradiționale, traiste de colind, brâie brodate.

În prezent dețin 3 mașini de brodat, 2 de cusut industriale, și alte utilaje care mă ajută să realizez cât mai profesional un produs.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image