Valorile noastre sunt ACE:

Agilitate – “People react, only leaders proact” – Tony Robbins

Liderii există pentru a conduce. Acest motto ne diferențiază și ne ajută să creăm rezultate. Liderii trebuie să petreacă mai mult timp în dezvoltarea viziunii, să inoveze și să creeze strategii. Și să petreacă mult mai puțin timp în activități operaționale care devin mai ușor de gestionat prin implementarea de proceduri simple și concise și printr-o cartografiere a proceselor bine pusă la punct. Astfel, liderii pot sa anticipeze mutațiile complexe din mediul lor de afaceri.

Caracter – “Do or don’t, there is no try” – Yoda

Caracterul nostru este mult mai important decât reputația noastră. Reputația este ceea ce văd și ce cred alții despre noi. Caracterul este cine suntem chiar și atunci când nu ne vede nimeni. Conștientizând importanța tot mai mare a caracterului și valorilor etice în activitățile pe care le desfășurăm zi de zi, cele două sunt pentru noi valori cruciale ale modului nostru de colaborare atât cu clienții cât și cu colaboratorii noștri. Nu ne credeți? Încercați-ne!

Eficiența – “We don’t makes excuses, we create results” Robin S. Sharma

Conducerea eficientă a unei firme (industrie, comerț, turism, servicii) cunoașterea în profunzime a metodologiei de cercetare a pieței interne și internaționale, înțelegerea strategiilor și politicilor de marketing la nivelul instituțiilor, oportunităților, a pieței, riscurile în afaceri și valorificarea produsului / serviciului dumneavoastră este cheia succesului firmei dumneavoastră.
Doriți să economisiți energie, efort, bani și timp? Noi suntem experți în acest domeniu.

Anunțuri

Hai să îți iei Voucherul cadou Monasi azi! Vrei să le mulțumești angajaților tăi pentru munca depusă în 2021? Oferă-le Voucherul-cadou Monasi! Vrei să faci cuiva o bucurie, dar nu știi exact ce-și dorește? Oferă-i Voucherul-cadou Monasi! Nu cunoști gusturile persoanei căreia îi este destinat cadoul? Oferă-i Voucherul-cadou Monasi! Nu știi ce să alegi de Sărbători? Oferă Voucherul-cadou Monasi! Pentru Vouchere Corporate Monasi – contactați-ne la serviciul clienți: 0722 – 39 69 59

Sună azi!

1 Recenzie pentru Monasi Cursuri și Consultanță

11lpy

1 Recenzii

Recomand!

5.0/ 5

Trainerul a fost excelent si cursul ca informatii, tehnici si ritm personalizate la nevoile mele! Recomand!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image