Lucrez cu oameni și echipe care țintesc performanța și împlinirea personală – mergând tocmai pe ideea că fiecare din noi reprezentăm un tot unitar și e nevoie ca toate componentele ansamblului să funcționeze optim pentru ca întregul să funcționeze optim, să obținem rezultatele dorite și să ne bucurăm de ele.

Folosesc atât sesiuni 1:1 (de coaching sau mentorare), cât și de grup (coaching/mastermind/workshop/training), căci fiecare are specificul ei și – în funcție de obiectivele clienților mei și de punctul în care se află fiecare – decidem varianta optimă.

Ariile în care acționez cel mai mult – și în care am și câștigat experiență în ultimii 20 ani: comunicare și relaționare, leadership personal și de echipă, management de echipă, recrutare-selecție-inducție, vânzări directe și management de vânzări, public speaking, mindset de succes, analiză comportamentală DISC, etc.

Cea mai mare împlinire a mea? Tocmai succesele clienților mei ;)! Tocmai de aceea, te invit să ne conectăm, să vedem în ce arie și-n ce fel îți pot fi de folos, astfel încât să-ți transformi viața și lumea și să te bucuri mai mult de fiecare clipă ;)!

Între timp, mă poți găsi și aici:

Mai multe despre mine

poza l2l-6d09b090
Lucrez cu oameni și echipe care țintesc performanța și împlinirea personală – mergând tocmai pe ideea că fiecare din noi reprezentăm un tot... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 07:00 PM
  • Marți09:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 07:00 PM
  • Joi09:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 07:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.