Bună, sunt Niculina, fondatoarea La Pas Prin Mămicie.

Sunt o mamă, la fel ca multe dintre voi, și am fost inspirată de experiența mea personală în lumea Mămiciei să creez acest spațiu minunat, comunitatea La Pas Prin Mămicie.

Am scris “Jurnal de Mămicie”, o carte care vă invită să pășiți în lumea trăirilor mele din timpul sarcinii și primii ani ca mamă. Scopul acestui jurnal este de a normaliza trăirile din perioada postpartum și de a vă încuraja să cereți ajutor atunci când aveți nevoie.

De asemenea, ofer sesiuni de consiliere pentru a vă ajuta să vă redescoperiți puterea și înțelepciunea interioară.

În comunitatea La Pas Prin Mamicie credem cu tărie că sănătatea și echilibrul mamei sunt importante pentru întreaga familie.

Intenția este de a pune mama pe primul plan pentru că, atunci când mama este bine, totul este bine. Ne concentrăm pe sănătatea mintală a mamei, pe grijă de sine și autocompasiune, și oferim sprijinul de care aveți nevoie în această călătorie minunată numită Mămicie.

Organizăm evenimente anuale precum “Săptămâna Sănătății Mentale Materne” pentru a crește conștientizarea cu privire la importanța sănătății mintale a mamelor, în special în perioada postpartum, dar și mai târziu.

La Pas Prin Mamicie este un spațiu dedicat vouă, mamelor, unde puteți găsi inspirație, sprijin și resurse pentru a vă transforma viața într-o călătorie minunată de autodescoperire și autocompasiune.

Alăturați-vă nouă în această călătorie, pentru că suntem aici să vă susținem, să vă ghidăm și să vă încurajăm să vă redescoperiți echilibrul de care aveți nevoie pentru a fi cele mai bune versiuni ale voastre.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image